Klic v sili ali pomagajte, prosim...SUMLJIVO !?

jagnjetina

Pripravnik
30. dec 2010
181
0
16
Ali je to kak nateg ????
confused-1.gif

dobil sem e-mail s tole vsebino :
-----------------------------------------------------

Klic v sili ali pomagajte, prosim

Človeka je dolgo sram prositi za pomoč, vse dokler vidi rešitev v jutrišnjem dnevu. Ko pa se ta zaradi nakopičenih težav, igre usode in ne vem česa še zatemni, ko ne vidiš več izhoda … pa veš, da moraš vztrajati, ker moraš živeti za otroka, takrat pa pade ponos, pade vse tisto, kar te je prej varovalo, da nisi pokazal kako »reven si« finančno in materialno.
Pred kratkim mi je po dolgi in hudi bolezni umrl mož. Ostala sem sama s dvema otrokma šoloobveznim in 22 letnim kateri je brez zaposlitve, oba sta astmatika, in otroka s posebnimi potrebami, v socialnem stanovanju. Ker sem sama invalidka III. kategorije, znaša moja pokojnina 342 evrov. V času moževe bolezni, ki se je vlekla nekaj let, najprej operacija srca, imel je tri bajpase, pred dvema letoma pa še rak, ki ga je sedaj pokopal, so nama s sinom za njim žal ostali številni dolgovi, med drugim tudi pogrebnina. Ker ne vidim več izhoda in ker ne morem preživeti, se z gorečo prošnjo obračam na vas, dragi bralci, za pomoč.
Vesela in hvaležna bom za sleherno pomoč v kakršnikoli obliki.

Naši podatki so: Mihelca Bajriæ Suad Bajrič in Adi Bajrič, Bistriška c.58, 2319 Poljčane.
E_mail: pomoc.druzini@gmail.com

Na tej povezavi si lahko preberete članek ki je bil objavljen v Slovenskih Novicah o naši družini:
[www.delam-dobro.si]

TRR: 02281 – 1529062774 Nova Ljublanska Banka
Lastnik računa: Bajrič Suad

Iz vsega srca se vam že v naprej zahvaljujemo

Družina Bajriæ

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Hvala ker si to objavil. Sem ravnokar nakazal 1000€. Je pač treba pomagat ljudem.

starsky

Pripravnik
9. apr 2009
78
0
6
iz enega drugega foruma: Jaz sem iz Poljčan, jih poznam, sama jim ne bi pomagala. Tale 22 letni uživalec drog (ne vem točno kakšnih). Kaj drugega o njih ne vem, ampak če lahko tale ženska cele dneve hodi po cesti in pohajkuje po trgovini, potem bi si lahko našla tudi kakšno priložnostno delo (pomoč v gospodinjstvu). Ta saterjši sin, pa bi tudi lahko delal.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Poglej druge prispevke pod tem nickom in ekscesno uporabo ločil ter smileyev =)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
neki mi vse trokira zadne cajte , še zbrisat pol nisn mogu nič , -zato pa raj šmarnco pijem ko pa po tablah serem
nahrung002.gif

samo je zanimivo kolko let ža kroži ta mail , edino če ga je kdo iz arhive potegnil in številko računa spremenil
grims-1.gif

alanis

Pripravnik
5. okt 2010
34
0
6
Pomoje je nateg. Tukaj družina Bajric prosi za denar. Direktor Klic v sili je ravno ta Suad Bajric, ki je tudi med podpisanimi. Drugje razlaga, da je bil on nekoc v financni stiski, ljudje so mu pomagali, blabla, skratka vse se je porihtalo... in zato je potem kasneje odprl to drustvo - ker bi rad zdaj on pomagal drugim. Ja, cak mal, tlele pa ze mas drustvo in isto prosis za pomoc? Zase? Eh?
Podobni dvomi so se porajali ljudem tukej: http://www.ringaraja.net/forum/m_4152648/mpage_1/key_/tm.htm

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Softija naj prosijo, saj je njihov, ne bomo Kristjani dajali denar obrezanim. Aja al pa eazya, on je bolj fanatičen!
Drgač je jagnjetina Bansh28, kar je čist OK!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
V bistvu ni ok. Kersenoce podrediti pravilom skupnosti je bil izgnan. In se nima kaj vracat =)