Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
preiskal sem celo mesto, nikjer nimajo obeska za avtomobilski ključ FIAT. ne šoping centri, ne ključavničarji, ne trafike, ne pošta, ne trgovine z avtodeli. kje naj najdem? res bi mel FIAT, ker gre za foro.
hvala in lp
Enkrat sem takšne obeske gledal pri klučavničarju v Europarku. Jih je imel celo stojalo raznoraznih. Ampak, če si še tam pogledal, potem ti to moje pisanje ne pomaga kaj dosti ...
Lp
tam je bil še edini, ki ima obeske z avto firmami. ampak nima fiata. je pa naročil, tako da mogoče še bo. fora je v tem, da bom jutri eno osebo presenetil s fiatom in bi rad najprej dal obesek.
prvi je lep in idealen, a kr malo drag, plus tega nimam cajta po netu kupit.
drugi je sranje, tretji pa itak. tretjega je mel na fiatu in to je glomazno in težko. saj celi avto spraskaš s tem.
saj pravim, edino prvi bi bil, ampak ...
bomo že nekak.
žal te moram razočarat. sem ga videl na eni izmed črpalk, pa sem šel včeraj pogledat in fiatovega niso več meli, mi je pa prodajalec zagotovil da jih bodo zrihtali....
bom šel drugi teden še enkrat vprašat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.