dobra jetrca in vampe. Naslednji teden, moram dve stari babi peljat na omenjeni 'specialiteti'. Tradicionalno, sta jedli v šestici, ampak, se je baje kar poslabšala glede priprave teh dveh jedi in sta me določili, da ju peljem nekam drugam.
Kolikor sem iz njune debate uspel razbrat je za dobre vampe po okusu ene potrebno, da so pripravljeni po tržaško, da ne rata iz tega golaž z vampi, ter, da so gosti in ne vodeni kot župa. Druga pa za jetrca mislim, da trdi, da morajo biti če se le da čim bolj mlada goveja jetrca z veliko pražene čebulce in vse skupaj na koncu fino popoprano.
Omenjene hrane ne jem, tako, da se nikoli nisem zanimal, kje pripravljajo dobre take stvari. Nekateri sodelavci hvalijo strička ob šmartinki blizu btc-ja, samo ata, ki pozna to oštarijo že 20 let, pravi, da je tudi tu padel nivo kvalitete. Tako, da iščem, še kako alternativo stričku in šestici.
Vesel petek in lep vikend!
Kolikor sem iz njune debate uspel razbrat je za dobre vampe po okusu ene potrebno, da so pripravljeni po tržaško, da ne rata iz tega golaž z vampi, ter, da so gosti in ne vodeni kot župa. Druga pa za jetrca mislim, da trdi, da morajo biti če se le da čim bolj mlada goveja jetrca z veliko pražene čebulce in vse skupaj na koncu fino popoprano.
Omenjene hrane ne jem, tako, da se nikoli nisem zanimal, kje pripravljajo dobre take stvari. Nekateri sodelavci hvalijo strička ob šmartinki blizu btc-ja, samo ata, ki pozna to oštarijo že 20 let, pravi, da je tudi tu padel nivo kvalitete. Tako, da iščem, še kako alternativo stričku in šestici.
Vesel petek in lep vikend!