Kje točite gorivo?

Kje točite gorivo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Bilo je veliko predebatirano o tem in narejeno veliko testov, toda mene ne zanima, zakaj točite na določeni pumpi. Padel sem v debato z eno osebo, ki je zaposlena pri enemu od ponudnikov, pa me zanima kje člani alter foruma točite.
smile-1.gif

upam na čimveč odgovorov!

LP,

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Večkrat sicer OMV, ampak sem kliknil MOL, ker tankam pri njih, če je le šansa.

Ampak se mi zdi, da pri zdajšnjem avtu sploh ni nobene razlike kje tankam. Sem zdaj tudi v Srbiji tankal 95 oktanca (ne euro) in je bila poraba enaka, pri prejšnjem (P 206) pa so bile razlike kar opazne, tudi pri pospeških.

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Sam sem v zadnjem letu vedno tankal na Agipu 98 oktanca. Nazadnje sem dvakrat tankal na petrolu in obakrat podrl rekord v prevoženih kilometrih (680).

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Skoraj vedno na Petrolu....poraba nič drugačna kot pri drugih. Se pa pozna kako hitro vozim, tukaj je pa razpon 7-10 litrov na 100km.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"Izberete lahko samo 1 odgovor "
Tankam na dveh primarno (OMV in Petrol)

Sicer lahko greš na poraba.com pa vidiš kar zajeten kup točnih podatkov o tankanju Slovencev.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.562
113
Marlbor
Tankam prav vedno na Petrolu, brez posebnega razloga, ker mi je pač najbolj na poti.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Odkar je Petrol začel s prodajo Ultrimax goriv (čeprav se več ne imenuje tako) tankam na petrolu če se le da.

Recept:
- kupi ves krafel, ki se pretaka po Sredozemlju, od Barabcev do Tuaregov, od Rusov do zamorcev, dodaj špecec Ulti-Multi praška in dobil boš čudežno gorivo UdriMaks. -

Tako nekako.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Odkar je Petrol začel s prodajo Ultrimax goriv (čeprav se več ne imenuje tako) tankam na petrolu če se le da.

Recept:
- kupi ves krafel, ki se pretaka po Sredozemlju, od Barabcev do Tuaregov, od Rusov do zamorcev, dodaj špecec Ulti-Multi praška in dobil boš čudežno gorivo UdriMaks. -

Tako nekako.

Drugače pa itak vsi kurimo malezijsko čudo, le da vsak dodaja nek svoj prašek. Menda je samo OMV izjema.