Kje rolate?

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Mene pa zanima, kam se hodite rekreirat tisti z rolerji?

Zaenkrat sem bil tukaj in je superca:
- kolesarska steza od mojstrane proti kranjski gori
- koper -- piran

A obstaja še kaj podobnega? Se pravi, da ni ostalega prometa razen pešcev in kolesarjev, asfalt,..itd? A je pri nas to res bolj bogo?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Na teh dveh sem bil tudi jaz. Fajn progi.
smile-1.gif

Kje pa je pri vas? Ob obvoznici od Jarš do Šiške imaš kolesarsko stezo, kjer se lahko zgoniš kolikor češ..., potem prideš do kosez, pa na potko okol rožnika čez "gozd".

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Ma pri nas pod Krvavcem, je za rolat čisto v redu. Samo se naveličaš
smile-1.gif
)))

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Ma pri nas pod Krvavcem, je za rolat čisto v redu. Samo se naveličaš
smile-1.gif
)))

Jap, od Grada do Zaloga... Ša še rahel klanec navzdol je...
grin1.gif

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
Pri kolesarski stezi od Mojstrane do Kranjske gore predlagam še podaljšek do Rateč (preizkušeno). Kolega, ki je domač v KG koncih pa mi je povedal, da se da podaljšat še od Rateč pa vse do Trbiža, ker so baje letos poleti asfaltirali kolesarsko pot. Baje ni klancev!

Druga suuper varianta pa je rolanje ob Vrbskem jezeru. preizkušeno in toplo priporočam. 54 km čiste uživancije!!

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Citat:
Uporabnik zvezdana pravi:
Pri kolesarski stezi od Mojstrane do Kranjske gore predlagam še podaljšek do Rateč (preizkušeno). Kolega, ki je domač v KG koncih pa mi je povedal, da se da podaljšat še od Rateč pa vse do Trbiža, ker so baje letos poleti asfaltirali kolesarsko pot. Baje ni klancev!

Druga suuper varianta pa je rolanje ob Vrbskem jezeru. preizkušeno in toplo priporočam. 54 km čiste uživancije!!

Aja no to je pa fino vedet. Se pravi, greš čez stari del Kranjske gore, pa potem naprej proti Ratečam?