Kje razvijate fotografije?

punchara

Pripravnik
20. jul 2007
55
0
6
Torej kot sem že v naslovu vprašala. Kam torej date razviti fotografije, ki jih posnamete s svojimi fotoaparati? ali jih pošiljate kar preko neta, jih zapečete na cd in pošljete cd ali jih osebno nesete v poslovalnico ali pa kako drugače? Zaželjena je tudi cena, ki jo plačate za fotografijo in pa katere velikosti so ponavadi fotografije, ki jih želite?

Lp

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Uporabljam Asjin ePhotoLab. Razvijam velikost 10cm x 15cm, kar znese na sliko 0,13€.

Imajo pa tudi akcije:
Citat:
AKCIJA ! AKCIJA ! AKCIJA !
Količinsk-gotovinski popust -na vsakih 10 naročenih fotografij enake velikosti pridobite 1% popust, do največ 30%. Primer: naročenih 234 fotografij=23,4% popusta .

Sicer sem pa že od nekdaj razvijala slike v Asji, še prej, ko ni bilo digitalnih fotoaparatov, ko so bili še filmi in smo jih nosili tja razvijat. Zdaj pa kar preko interneta, so nam olajšali delo in prihranili pot do njih.
smile-1.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
40
Jst sm dal pa razvijat semle ...nevem no za celje pa okolico se mi zdi tole ful pocen, pa vse lahka nardim iz računalnika, mi ni treba nikamor it pa še domov jih dobim po pošti. Še avta mi ni treba užgat...to je pa tut neki vredn
grin1.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
486
83
::1/128
Nwm že od začetka naročamo pr MixiLabu, zdej sicer že en cajt nism, tko da se je spet kr nabral, nazadne sm naroču cerka 1000 slik, cene so ble do zdej ok, kvaliteta ql, brez pripobm, pršlo je use tko k treba, nism mel nobenih problemov. Enkrat sm neki naroču pr EnaA, pa so ble velikosti neki čudne, pol je blo to kao zato ker je tiskarski papir manši, sam sm zmeru in je bla slika še manša kokr nej bi biu un paper velk, uglavnm čudn use skp, nisem se pol več s tem ukvarju v okvirju je pač na usaki strani slike pou cm lukne ampak nima veze, zdej mi je že čist useen.

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
40
men se pa zdi da če nimam slike v roki, da nimam spomina....nevem no..sej vem da sm čudn, sam za mene cd-ni to.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
486
83
::1/128
Ubistvu to mi doma kao z v album razvijamo, sam jst npr. usake tok časa če že pogledam kr na kompu k je itak use na disku, maš takoj slike, velke, kvalitetne, jst sm bl tko navajen, pa tud če komu drugma kažem pokažem na kompu al pa TV-ju.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Nwm že od začetka naročamo pr MixiLabu, zdej sicer že en cajt nism, tko da se je spet kr nabral, nazadne sm naroču cerka 1000 slik, cene so ble do zdej ok, kvaliteta ql, brez pripobm, pršlo je use tko k treba, nism mel nobenih problemov. Enkrat sm neki naroču pr EnaA, pa so ble velikosti neki čudne, pol je blo to kao zato ker je tiskarski papir manši, sam sm zmeru in je bla slika še manša kokr nej bi biu un paper velk, uglavnm čudn use skp, nisem se pol več s tem ukvarju v okvirju je pač na usaki strani slike pou cm lukne ampak nima veze, zdej mi je že čist useen.

Cestitam za celi dve piki v tem tvojem skropucalu
uf-1.gif
Trikrat sem se skozi, da sm dojel tvoje bistvo...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
do nedavnega nisem dajal nič razvit, sedaj pa me žena in otroci silijo da sproti razvijam,...
za nazaj sem ravzijal pri big bangu preko neta, po dopustu pa je bilo tako "nujno" slike razvit da sem odnesel k Harvy Normanu na expres razvijanje.

l.p. b

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.555
4.480
113
49
Na sončni strani ALP
Za 1x še vedno vstrajam pri Digifotu. Sem dal razvit enako fotografijo na več krajev,
pa so mi bile barve pri Digiju še najbolj realne ter všečne.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Jaz sem do sedaj slike dajal razvit v Mixi. Nikoli ni bilo problemov, slike so vedno izpadle tako kot treba. Sem pa pred kratkim izvedel za en cyber-kafič v Cityparku (LJ), med DM in Intersparom. Uporabljajo Kodakov Royal papir (mat in glos) in baje so zelo ugodni. Bom dal k njim razvit, pa bomo videli.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.559
6.645
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Od kar imam digitalca nisem razvila še niti ene slike.
shocked-1.gif

glej da ti ne bo kdaj žal.
Meni je bilo enkrat in upam da nikol več. Sedaj se nekajkrat na let spravim delat na papir in mirna bosna. Zadnje čase s ključem pridem v Harveya počakam nekaj minut in oddidem. Edino zadnjič sem nekaj pobrkljal ko sem naročal slike v večih kopija pa sem malo
stupid-1.gif

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
Od kar mam digitalca razvijam pri eFOTO (odlične slike)
aplauz.gif
, cena slike 10x14cm in 10x15cm je 0,10 EUR (23,96 SIT)!

Za naročila v vrednosti nad 4.900 SIT (20,45 EUR) pa je dostava brezplačna.

eFOTO
cool-1.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Na začetku sem jih pošiljal na Mixi ,zadje čase jih p sploh ne razvijam več .
Imam ene par kopij slik na različnih diskih in to je to.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
vecinoma printam na selphiju, ce je pa kaksna velika kolicina pa dt foto al pa v lokalnem foto studiju

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Pa si zadovoljen s kvaliteto fotk?

Namreč, jaz ga občasno tudi uporabljam, vendar mi naredi sliko nekam preveč nekontrastno, motno. Tudi barve niso tiste, kot bi morale bit. Če pa fotko povprej obdelam, je pa še slabše. Na monitorju zgleda brezhibno, Selphy CP 720 pa naredi bedno.
d015.gif

lp