Kje prodat industrijske stroje?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Fotr ima za prodat nekaj takih mašin (hidravlična preša 2500kN, stroj za koničenje cevi, stružnice itd,..) in bi rad vedel, če obstaja na netu kakšna bolj specializirana slovenska zadeva na tem področju za oddat tovrstne oglase, kot pa bolha.
confused-1.gif

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
Sorry, se trenutno ne spomnim imena firme, vendar obstaja tip v SGju, ki se dejansko ukvarja s tem (pa ni nek nategovalc, naj bi šlo za resno firmo).

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
povej kaksne struznice so:))

drugace pa mali oglasi (salomon, strojnistvo.net, bolha...) imas jih pa par herojev ki stroje tudi odkupujejo... ampak so pa cene kar nekaj nizje...

balin

Zelenc'
20. sep 2007
1
0
1
Živjo,

ja, ponudba tovrstnih poslovnih e-tržnic je pri nas res slaba. Pred kratkim pa sem naletel na novo ponudbo podjetja Teledat, v sklopu njihove spletne poslovne baze bizi.si. Eden izmed sklopov je tudi poslovna e-tržnica. Za sodelovanje je potrebna registracija. Tržnica je namenjena zgolj podjetjem. Ker je storitev šele zaživela, še ni ustrezne kritične mase uporabnikov, več kot nas bo sodelovalo, bolj uporabna bo zadeva. Dodajaš lahko slike, opise izdelka itd... Predlagam, da pogledaš. http://www.bizi.si/EMarket.aspx

LP

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
No stružnice se je ravno danes znebil.. ne znam točno povedat, kakšna je bila, v glavnem ena precej velika mašina
smile-1.gif

Fantje hvala za linke, bova midva tole mal preštudirala..

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
v železnike....baje da jim je odneslo vse mašine......bi se dalo kaj najt v okolici škofjeloškega hribovja.....

ne malo ironije....

kličite pa darujte tistih starih 100 SIT

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
najboljši naslov za prodajo kompleta je mušič mengeš.

sicer salomonov oglasnik!

rotis je enkrat kupoval nekaj za 100.000dem. jaz sem temu prodajalcu isto stvar prodal za 400.000dem. rotis je zelo slab kupec!