Kje prebirate online novice?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Se sam en vem kako se je 24ur.com znasel med favoritkami, ampak tako blesave strani ze dolgo ne. Kaj me briga murko in ostali rumeni traci. Zanima me core dogajanje (politika/vreme/nesrece etc.). Gledam zurnal24 pa mi smrdi po kopiji. Torej se lahko clovek v tej drzavi se zatece v pameten koticek po novice brez orbit oblakov?
crazy1.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
24 ur in žurnal sta med boljšimi, vsaj po ažurnosti, drugače imaš pa še delo, dnevnik, direkt, rtvslo,...

Nazadnje urejeno:

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
rtvslo.si
dnevnik.si
finance.si

exyu:
index.hr
novosti.rs
vecernji.hr
politika.co.yu
vijesti.cg.yu

svet:
bbc.co.uk
guardian.co.uk
news.sky.com
cnn.com
telegraph.co.uk
nytimes.com
washingtonpost.com

V bookmarkih jim imam sicer še več, vendar so zgoraj našteti tisti, ki jih frekventno obiskujem - vsakega vsaj 5x na teden.

24ur.com sem bil primoran izbrisati iz bookmarkov, ker sem opazil da me hudo poneumljajo. Saj tudi drugi niso boljši, ampak oni so v tem cari.
Nasploh mi gredo na jetra videonovice, kjer novico nekdo pravzaprav prebere in video ničesar ne doda vsebini. Sem ne prištevam posnetkov s kraja dogodka. Če bi rad gledal njihove dolgočasne frise, bi vklopil TV... Ko odprem novičarsko spletno stran, pričakujem tekst in kako slikco. Za filmčke mam youtube in break, tenkju veri mač.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Ni več spodobne slovenske strani, ki bi ažurno in nerumeno objavljala tekoče zanimivost. Žal, je očitno mentaliteta slovenskega naroda padla na tako nizek nivo, da jih zanima samo še sosedova nesreča. Kdo je odšel od doma, kdo se je zaletel z avtom, kdo je svojo ženo ustrelil, kaj pošne Spearsova in kaj dela Pamela? Novičarske strani so komercialne in objavljajo pač tisto, kar ljudje berejo, oziroma želijo brati. Patetično.

Svoj čas so veljale tiskane izdaja določenih časopisov a so jih spolitizitali. Če bi imel čas bi moral predelati nekaj različnih tiskanih izdaj in si potem iz vsega skupaj utvariti povzetek in neko svoje mnenje. A kje, ko moramo najprej preživeti.
crazy1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
RTV, Finance in SiOL, ko nisem za računalnikom pa še Planet. 24ur je dobesedno za bruhat, raje preberem pozareport ...