kje parkirati zastojn v Gradcu?

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
rabim en nasvet, punca bo verjetno dobila službo v gradcu in se bo vozila na delo, zanima me kje se da brezplačno parkirat za 9 ur dnevno? Delala bo verjetno v starem delu mesta v H&M in tam nismo našli nobenega parkplaca.

prosim za kak nasvet

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
tam bo težko kaj najti, ker je to center mesta in v centru ni free parkinga ( kolikor jaz vem ). Bo ( verjetno ) morala kak km ali dva okoli te lokacije kje poiskati

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Brez zamere, če ga bo, bo to na obrobju, do starega jedra pa z javnim prevozom. Balanske navade pa samo do prvič, za drugič bo drago.
Sosedje nimajo navade, da se mora uslužbenec pripeljati do vrat in zastonj parikrati. Iz izkušenj iz naše dunajske pisarne.
Drugače pa
zmaga.gif

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
V Gradcu imaš načeloma dve coni. Modro, v kateri lahko parkiraš največ 3 ure in je precej draga. Imaš pa tudi zeleno, ki je od strogega centra malenkost bolj oddaljena, a lahko parkiraš cel dan. Če se ne motim, je celodnevno parkiranje v zeleni coni 5 EUR. V Gradcu imaš tudi možnost nakupa dovolilnic (za modro in zeleno cono), a ne vem natančno, koliko stanejo in kakši so pogoji. Brezplačni parking bo težava oz. v bližini centra no-go. Je pa nedaleč od arhiva (od arhiva do H&M je nekje 5-10 min peš) tudi garažna hiša, v kateri dnevno parkira kar precej ljudi, a za cene žal ne vem. Sicer pa nekaj eur za parking ob dobri plači tudi ni cel svet.
evil.gif

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Tole me spominja na TOP LISTA NADREALISTA greš delat gor dok vse plačaš prideš k pameti, da ti isto ostane. Daj šta daš i ko ti ženu čuva dve naj jače valute. Zdej pa menjaj iz ene v drugo če upaš.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
tudi ce tvoja bistra teorija drzi, da pa sluzb v sloveniji enostavno ni, pa se ti ni posvetlo?