Kje oglaševati

Fly

Guru
21. jul 2007
2.660
513
113
Stranka me je prosila, če ji uredim oglaševanje. Gre za trgovino s športnimi oblačili.

Kje mislite da bi bilo največ uspeha, obstaja kakšna zelo obiskovana športna spletna stran? (slovenska)
Probali smo že adwords, pa ni bilo ravno veliko uspeha...
Mogoče oglaševanje preko facebooka?

kaj tretjega?

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
- Facebook stran s kako nagradno igro, FB oglasi
- Lahko s temi bannerji, ki se po forumih in straneh vrtijo ala http://www.httpool.si/
- SIOL oglasi (siol. najdi.si..) podobno kot adwords

Zna bit pa FB cenejši pa bolj uspešen.

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Kaj pa tale spletna stran: PRIMER
cool-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
Internetno oglaševanje pride v poštev v kolikor gre za internetno prodajo. Sicer nima smisla, razen če imaš na voljo bazo strank, ki je ciljna skupina in obstaja verjetnost, da bo osebno obiskala to trgovino (obstaja verjetnost tedaj, če je doma na območju trgovine).

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
In zakaj bi nekdo tebe, ki ne veš kje bi oglaševal, prosil, da mu urediš oglaševanje?
Bolj pametno dati vbogajme, pa čakati na izplen investicije...

Fly

Guru
21. jul 2007
2.660
513
113
Verjetno je to name letelo...
Kje sem pa napisal da ne vem kje oglaševati? Verjemi, da poznam vse načine, sprašujem pa... še enkrat:
1. ČE OBSTAJA KAKŠNA OBSEŽNA SPLETNA STRAN S ŠPORTNO VSEBINO (Namreč to je cilnja publika)
2. Glede na to da z adwords nimam dobrih izkušenj, sprašujem za mnenje glede Facebooka (sam sem imel tu več uspeha za lastno firmo)
3. Kaj drugega(da tudi oglaševanje na mobilnih aplikacijah mi ni tuje)

Zakaj potem sprašujem tukaj? Ker hočem stranki ponuditi največ za njen denar. Več ljudi, več izkušenj. Če bi jaz izbiral, bi izbral FB.

Vedno se mora pa en najti da podjebava.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če bi v prvem postu dal link do trgovine bi že imeli 260 ogledov več (tolk jih ima ta tema) :)
ta malih ad partner oglasov jst skoraj ne opazim. V uč mi skočjo uni 300x250, ki full blinkajo in se potem isti pojavi na skoraj vsaki strani, ki jo obiščem:)

pa hudo bejbo al pa tipa moreš dat gor. Če bo samo trenirka se vrtela ne bo noben opazil.

tiskani oglasi po fitnes centrih mogoče?
jumbo plakati
papirnat spam v nabiralnik (jst to pri kosilu prelistam:) )

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na siolu imajo rubriko sportal. Če prov razumem se lahko zmeniš, da se oglasi prikazujejo samo na športnih podstraneh. Pa zgleda imajo po tanovem še video oglase pred vsakim videom.
glede na to, da se hvaljo, da so drugi najbolj klikan portal v slo bi neki ogleda že moglo bit:)

vbistvu isto kot 24ur, vrjetno pa so razlike v ceni