Trenutno naj ne menjava v nobene franke, krone, zlatnike device marije, če rabi denar čez eno leto, nima smisla bilokaj menjavat.
Kvečemu vezana vloga za eno leto, pa bo nekaj obresti, in zna odnest s plusem oz. pozitivno nulo.
Najbolj fiksna naložba je nepremičnina, ampak nekaj ferkventnega in zanimivega, nekaj izven ampak še vedno v mestu.
Ker mu ni sila iz danes na jutri, naj spremlja vsemogoče neprem. oglase, agencije, znaš do lepe garsonjerce prit za 28-30k. (MB)
Mogoče komu fejst voda teče v grlo, ima nagledano 2 ali 3 sobno, pa je pripravljen iz 30 na 27 spustit, samo da bo denar še danes.
In pol se še lahko grema malo najemodajalce etc etc.
Najbolj ziher pa je da gre malo med banke, da za eno leto zvezat, pa da vidi kje so kul pogoji, 100k ni malo denarja in banka od banke zna ponudit več.
Pa ne 3 ampak eno sobno, pa makar tri take. Ampak tu govorimo o naložbi 3leta +. Sam nemislim svojega denarja menjavat v nič, pa tut
toliko kot tvoj frend ima, nimam, da pa ni evro najstabilnejši pa mi je jasno. Jaz sem bil malo v raziskovalni v decembru, pa sem
našel eno banko z ubitačnimi obrestmi, le dvig nad 50k je treba kak teden prej napovedat, če te zanima, PM.
Če rabi denar v naslednjem letu ali letu in pol, nima smisla v karkoli pretapljat, nad 3 leta že, 5 pa sigurno, tako da naj lepo
počaka s prašičem in ga razbije ko bo pač rabil, prej nima smisla.