Kje Lj ali Domž. oz. v bližini-Armorall Tire Foam

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
sam uporabljam tole iz linka in ti morem rečt, da je veliko bolj učinkovita kot tale po kateri sprašuješ (sem jo tudi stestiral)

http://www.viclube.com.au/products/details/pr_id/60/id/21

jo pa uporabljam že vrsto let in mi niti na pamet ne pride da bi jo zamenjal
wink-1.gif

PS: preden gume dam na zimovanje jih tudi premažem kar s to peno, pa ostanejo lepo mastne čez zimo (ko ni pri roki glicerina)

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
sam uporabljam tole iz linka in ti morem rečt, da je veliko bolj učinkovita kot tale po kateri sprašuješ (sem jo tudi stestiral)

http://www.viclube.com.au/products/details/pr_id/60/id/21

jo pa uporabljam že vrsto let in mi niti na pamet ne pride da bi jo zamenjal
wink-1.gif

PS: preden gume dam na zimovanje jih tudi premažem kar s to peno, pa ostanejo lepo mastne čez zimo (ko ni pri roki glicerina)

Kje se da pa to dobiti?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
jaz jo kupujem v Mariboru v avto trgovini avto center Šerbinek. Sem pa jo kupil tudi že v Regnehmerju. Skratka, ta pena je BOMBA!

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Sem kupil Armorall Tire Foam v Intersparu v Cityparku. Zraven se dobi še en kompletek krpic za brisanje stekel. Pa sploh ni tako drago. No, zraven sem vzel še krpice za čiščenje armaturke in čiščenje stekel. So se mi ob malo večji vlažnosti meglile šipe in sem jih očistil s temi krpicami. Res so dobre, še posebej, ker za seboj ne pustij nobenih lis.
Tore foam mi je pa tudi lepo očistil stranice gum in jih pustil takega lepega mokrega izgleda. Moram videti, kako bo po dežju.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Po dežju je konec. Moraš spet namazati.

drži

imaš pa v Bauhausu zeloooooo veliko kolekcijo Armolall-a, tak da idi še tja malo pogledat
wink-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Bom! Hvala vsem za nasvete! Avto je res lepo pogledati, ko je očiščen v nulo in posesan. Moram pa tudi reči, da sem prijetno presenečen nad novimi Petrolovimi avtopralnicami. Nimajo več nitk, ampak so eni taki gumijasti trakci.