kje kupiti varovalko T2A 250V

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
949
136
43
Živjo,

iščem varovalko T2A 250V
http://www.alektrotech.de/shop/product_info.php/info/p400_T2A---250V.html

Ugibam, da je glavni podatek tisti o toku in po tem jih lahko najdem na Conradovi e-trgovini. Skupaj s poštnino in manipulacijo jih 10 (minimalno pakiranje) pride enih 10 EUR.
Conrad SLO

Zanima me, kje (najraje na Gorenjskem) bi lahko kupil eno tako varovalko, ker z desetimi nimam kaj početi. Pa tudi lučka, iz katere je, je komaj vredna 10 EUR, kolikor bi me prišla varovalka v Conradu.

Hvala za pomoč!

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
To je povsem klasična varovalka, ki stane okoli 10 centov. Dobiš jo sigurno tudi v Merkurju, sicer pa v kakšni splošni štacuni, kjer imajo kake konektorje, kable itd, verjetno tudi pri vsakem avtoelektričarju in trgovinah z elektronskimi komponentami. V kranju je bila ena (če je še pa ne vem) med bloki nasproti MErkur/mercator centra, a ne vem naslova. Sicer pa lahko naročiš v HTE ali IC v ljubljani in dobiš po pošti.

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Če se ti valja kje okoli hiše kakšna tv,video tam maš ponavadi notri prav tako.Sam sem v skrajnem primeru čez zalotal en pramen od 0.75 licna.Ne vem pa več koliko amperaže naj bi en peljal.Na lastno odgovornost seveda.

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
435
24
18
Gorenjska
Od kod točno si?

V kranju Lotos (na Planini poleg Mona Lise, od pokopališča se polješ naravnost proti Merkurju, zadnji uvoz levo v pritličju blokov)) in Ebax (poleg Tuša pri Oblču), V Škofji Loki Elektrošok (Poleg LTH na Trati) oz Elektromarket (Cesta Talcev), sicer pa v vsaki trgovini z elektromaterialom.

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
949
136
43
Super, res hvala vsem!

Bom skočil mimgrede v Merkur, če ne pa v trgovine, ki jih v Kranju priporoča JustOne!

Hvala res!