Kje kupiti tuš kabino

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Kot sem že napisal v naslovu, kje kupujete kopalniško opremo, oziroma tuš kabine? Iščem tuš kabino v dimenziji 95x95, oziroma 95x125-135, zaprto tudi z zadnjo steno. Kabine v raznih bav-ih, obijih in podobnih trgovinah mi na prvi pogled preveč plastične in mi nekako ne delujejo, da bi ji uporabljal več let. Kje imajo omembe vredno izbiro, saj bi rad kabino pred nakupom videl v živo, saj raznim slikam ne verjamem preveč?

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
V Merkurju sem bil, vendar imajo razstavljenih modelov zelo malo, oziroma niti enega, ki bi ustrezal mojim željam, ne dimenzijsko, ne modelno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.148
6.962
113
pri taščici
Po katalogu najprej izberi zeljeno kabino, potem pa telefon v roke in poklici kje bi jo imeli razstavljeno. Mogoce bodo v Kolpi vedelei kje bi jo imeli razstavljeno

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.158
113
Pojdi v bolj specializirano trgovino, kot je Merkur. Saj imaš polno salonov kopalniške opreme...

Jaz imam Arblu, marte angolo, znotraj dodatek proti vodnemu kamnu.

mayk

Pripravnik
7. nov 2007
261
0
16
44
Sem ne dolgo nazaj kupil Kolpa san tuš kabino, ki sem si jo prej ogledal v njihovem salonu in pa tudi v Merkurju, tam imajo kar dosti razstavljenih modelov.
Sem jo pa dobil na ideo.si kar precej ceneje kot bi jo v kolpasan cca 80€...ne vem kako je sicer to možno?

lp

MojcaPokraculja

Pripravnik
6. okt 2015
65
4
8
Jaz sem šla v Kolpo v Metliko, da sem jih v živo videla. Seveda sem prijazno opomnila prodajalko, da so malo preveč oddaljeni iz osrednje Slovenije in da bi bilo mogoče pametno v Ljubljani ali okolici kakšen salon odpreti.

No, in se peljem en teden nazaj čez BTC in kaj zagledam? Ja frišn nov Kolpin salon seveda
smile-1.gif
Kakšen je notri, ne vem, ampak če je kaj podoben tistemu v Metliki, potem imajo razstavljeno vse od A do Ž.

Kolpa salon LJ

Splača se nagledati in izbrati model, potem pa iti v iskanje najnižje cene, kot npr. preko spleta ali pa razni Merkurji, TopDomi, Bauhausi, Obiji, Gracie, Eltroni, Taproti ali pa za rokav pocukati kakšnega vodovodarja (ki ima urejen popust pri katerem izmed prodajalcev ali pa kar direktno pri dobavitelju).

Če Kolpa ne pride v poštev, potem je tu še Krisma s svojim fensi salonom, ki ima na voljo druge proizvajalce, ampak dvomim, da se cenovno lahko približa Kolpi.

Nazadnje urejeno:

MojcaPokraculja

Pripravnik
6. okt 2015
65
4
8
Aja? Jaz sem ga sedaj prvič zagledala, na njihovi oficielni strani pa tudi ni naveden, vsaj takrat ni bil. Jaz sem kupovala pred natanko enim letom in prodajalka v Metliki ni nič omenila, da bi imeli v LJ salon.

Edit: sem poguglala, 16.11.2015 so ga odprli v LJ.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
ja, no mislim daje bil odprt še malo prej, ampak je bil napol v delu. Pač, dolgo je že.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Vsem hvala za odgovore. Pregledal sem katalog od Kolpasana, vendar mi nobena kabina ne usteza. Kot sem že omenil v prvem postu, bi mi najbolj ustrezala dimenzija 95x95, tega pa Kolpa nima.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Novelini ali pa Arblu, lepe in stabilne, pa spodaj praktično brez roba.
V tistem robu se nabirajo samo smeti, plesen,itd....

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Najboljš se je direkt pri Kolpi vse zmenit. Naredit en izlet tja dol in doplačat nekaj za to, da ti naredijo po meri.