Kje kupiti trpežen dežnik ?

dnagrafik

Pripravnik
10. sep 2010
89
0
6
Kot že naslov pove... Imam namreč dovolj teh "kitajskih jajc" ki jih lahko vržeš v smeti po mesecu uporabe. Rabil bi soliden dežnik po razumni ceni. V mislih imam tisto srednjo verzijo dežnika, se pravi med "kolom" ki se ne zloži in med tistim ki se povsem zloži. A je tole razumljivo
redface-1.gif
?

Hvala !

Nazadnje urejeno:

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ah brezveze. Marele so potrošni material. Kupiš jih po 5 naenkrat tistih poceni zložljivih in jih držiš na zalogi doma in v avtu..

dnagrafik

Pripravnik
10. sep 2010
89
0
6
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Jaz imam tole:

http://cgi.ebay.co.uk/Totes-Me...#ht_1683wt_1139

Lahko priporočim. Sploh auto-close mehanizem je priročen, ko sedaš v avto in ne moreš uporabiti obeh rok za zapiranje dežnika.

Hvala za info !
wink-1.gif

Sam bom verjetno vzel tole KLIK Bom videl kako se obnese, namreč imam dosti jajc za 3 Evre...
jezen.gif

Se kr nagibam k prvi ki ima premer 125cm si vsaj suh
wink-1.gif

Lp

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Nekaj požre malce bolj robustno ogrodje, nekaj pa auto-close mehanizem.

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Tako kot na posnetku, zelo dobro izdelano in s teflonskim slojem sem kupil v Hoferju za 8€.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
tele autoclose so zakon.
sam sem jo dobil kot poslovno darilo in jo imam sedaj ze eno leto. zgleda pa nekako tako, kot na zadnjih dveh linkih.

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Včeraj sem podobno, rdečo, kupil v trgovini Acron v Mercator centru v Šiški. Cena 19,95 eur.

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
Totes priporočam. Sam sem kupil eno bolj po naključju, ker firme nisem poznal. Tako res majhno in ugotovil, da je tako lahka in trpežna, da sem naslednjič kupil še eno. Žal mojega modela ni v tej trgovini.

Autoclose imam pa Samsoniteovo. Saj je fajn, ampak pretežka za okrog nosit. Na to Totesovo pozabim, da jo imam sploh s seboj.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik matt pravi:
Jaz gledam tole http://www.totes.co.uk/details.aspx?PID=19931 . Sem bil že na "checkoutu", pa sem se premislil ob znesku poštnine 10 GBP. Iščem še koga, ki bo (bi) naročal.

LPM;

Koliko ima to teže, kdo najde? Več kot 150g?

Zgleda da 245g
KLIK
KLIK

Se pa tud men zdi, da je boljš met par pocen marel, pa da jih vsake tolk zamenjaš. Se hitro zgodi, da jo kje pozabiš, kam pritisneš, jo kdo ukrade...

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Se strinjam (razen za na pot, ampak tam gledam pa predvsem na težo, že teh 245g mi je preveč). Sam sem jih izgbil že ničkoliko. Kje pozabim, pa je. Ampak se reklamnih dovolj nabere, da ni panike. Najraje sem pa brez, zednji mesec sem jo imel v rokah 2x, odprl pa 1x ... In seveda pozabil 1x v gostilni (na srečo jo je sodelavec nazaj prinesel) in drugič na srečo le v pisarni ...

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
Pred kakim tednom je bil članek v Delu... od zadnje "dežnikarice" v LJ... mislim da je rekla -dober dežnik -> 100€...

edit: našel članek v Delu in res omenja dežnike Knirpson

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Jaz imam eno od Knirpson-na težka, da dobiš kar musker fibr v roko, če jo kavalirsko držiš ženski.
Imam jo točno in samo za deževne romantične sprehode zadnjih huh 5 let. Vem da je bila za moje pojme zelo draga ampak me je prodajalec prepirčal k je z njo tako opletal okol, da si je skoraj iztaknil oko
grin1.gif

Imam pa še eno karbnosko (reklamno), ki je pa ogromna pod njo se spravim jaz pa na vsako roko še ena prjatlca pa je še plac, da nista torbice mokri. Edino kar me moti pri njej je ta velikost pa odpiranje in zapiranje ker jo moraš najprej odpret do polovice horizontalno potem pa dviguješ v vertikalo in spotoma odpreš do konca...pa glede na velikost se zmerm nekam butnem z njo pa je še zmerom cela.