Kje kupiti takšno LED vgradno luč ceneje

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
V mislih imam kakšno tujo trgovino, katera bi pošiljala v SLO ali poštnoležeče v AUT

http://www.superstrela.com/kat...el-12w-24v.html

hvala za pomoč

sem gledal na Amazonu in Ebayu, pa nisem našel nič podobnega, ne poznam pa trgovin, katere bi to npr. prodajale, saj verjamem, da je v tujini ceneje kot pri nas
redface-1.gif

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Sem ravno pred kratkim bil v podobni situaciji. Zadevo sem potem rešil tako, da sem kupil GU10 ohišja in led žarnice. Komplet je okrog 7€ na kos in najceneje v SLO internetni trgovini.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Malo pocakajte z nakupi ali se pa znajdite kot pise v temi, ker se prav ocitno vidi da vse kar je na led je zelo drazje, kljubtemu da so bile led diode vedno v preteklosti poceni.

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Tudi mene bi zanimala takšna LED luč, ampak ne vem, kakšna svetloba prostora bi bila z njo (warm white)? Da se ne bom počutil kot piščanec v valilnici :D

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Pri teh "kitajskih" ni zraven trafota pri tisti iz superstrele pa je. Seveda je še vedno draga, mogoče pa tudi vprašaš za kak popust če jih boš vzel več.

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Pri teh "kitajskih" ni zraven trafota pri tisti iz superstrele pa je. Seveda je še vedno draga, mogoče pa tudi vprašaš za kak popust če jih boš vzel več.

Ali je pri Sperstreli trafo res zraven?? Nikjer ne piše.. jaz bi imel 6 takšnih luči, 2+4 se pravi, na dva šaltarja. Poleg tega bi imel pa še daljinski dimmer vmes. Je to možno?
confused-1.gif