Kje kupiti tako krmilnico ?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Ali kdo morda ve kdo izdeluje oz kje je moč kupiti tako ptičjo krmilnico kot so v Tivoliju in tudi ponekod drugje po Ljubljani:

633408640043940152_tivoli.jpg

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Ja. En jih pa že dela.
Mene pa zanima kdo oz. kje se jih da kupiti.

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Če me spomin ne var jih dela en na Brdu pri Lj ...

Če se pelejš proti temu novemu Tehnološkemu parku Brdo s strani avtoceste se tik pred parkom al sred parka odcepiš levo in je najprej en selitveni servis in takoj za njim se mi zdi da nekdo dela te ptičje hranilnice ... Če jih še ...

Če greš z druge strani, se od Konex centra peleš proti centru in za Kemofarmacijo zaviješ levo, če pa prideš iz smeri Pizzerije azur, pa desno pri eni bajti pred Kemofarmacijo in Konexom ...

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Prav te krmilnice izdelujejo v mizarski delavnici KPL-Rast na Litijski cesti v LJ.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja valda????

matr, pa to greš v hobby program na brnčičevo, pa narežeš par dilc pa jo doma sestaviš!!! 125€ - a so gladki???

Pa si jo kupu?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Kupu.
crazy1.gif

V svojo obrambo sam toliko: hišica vseeno ni tako zelo ajnfoh kot se zdi na prvi pogled. Poleg tega je precej velika, cca. pol metra v premeru. Pa zraven je še cca. 2-meterski nasadni kol. Za bonus so mi pa mojstri dali ostanek akrilnega zaščitnega premaza.

V osnovi sem se pa za nakup (in ne izdelavo) odločil zato, ker je LEPA. V bistvu sta obstajali samo dve varianti - da jo kupim, ali pa jo grem iskat v Tivoli. V lastni izdelavi namreč nikoli ne bi izpadla dovolj lepa.

Prisvajanje tiste iz Tivolija pa je menda dokaj običajna praksa - mojster je rekel da je letni "osip" krmilnic cca. 50 %.
redface-1.gif

Ampak meni nekako ne zgleda da bi jo ukradel. Je prelepa in jo bom prepogosto gledal, da bi tvegal vsakokratno nelagodje zaradi tega ker uživam ob nečem ukradenem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no sej če ti je tok všeč, si se itak pravilno odločil! Uzivaj v pogledu nanjo! Pri nas doma jo je fotr kr sam naredu (se vidi da je mal homemade)...

20SiF_9Ynj_qH4VR.v.jpg

7ZLg0fgQJzR3t4Vw.v.jpg

8TU8dDuz5PweLlLq.v.jpg

Nazadnje urejeno: