Kje kupiti mobitel

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
471
27
28
44
MB
Ve kdo če se lahko pri Majdiču vzame roba na podjetje brez DDV-ja (ki se potem plača pri nas seveda)?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Sem kliknu na Samsung S4 in je poštnina za SLO € 23,99. Z garancijo je pa tako, da je treba stopiti s Cyberportom v kontakt telefonsko ali pa direktno s pooblaščenimi predstavniki firm, v tvojem primeru Samsung Nemčija.

Če ti je jezik problem in nimaš nikogar nemško govorečega ti odsvetujem nakup, ker znaš imeti v primeru težav več problemov kot boš pri nakupu morda prihranil (govorim na pamet, ker ne poznam cen Samsunga pri nas).

Za več informacij glede garancije lahko pišeš na: kundenservice@cyberport.de

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Je tako, poštnina stane 20€, garancija velja 2 leti po vsej EU, kar pomeni, da jo lahko uveljavljaš tudi pri nas.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Napisal je tri želje, vsi Samsung, in za mini je res dostava € 19,99, za ostala dva piše drugače ...

Lahko potrdiš iz prve roke, da ti ga RAM 2 popravi v garanciji brezplačno, če ni telefon kupljen pri njih oz njihovih dealerjev ? To bo koristna informacija za vse.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Popravi 100%, govorim iz prve roke. Iz prve roke pa lahko povem tudi, da če ga kupiš pri electronic4you.si in hočeš uveljavljati garancijo pri nas pa imaš lahko probleme, ker na računu ni razviden IMEI aparata in glede tega zelo komplicirajo.

Poštnina tudi za navadnega S4 stane 19,99€, samo klikni na zavihek Versand zraven telefona in izberi Slovenijo (Slowenien):

http://www.cyberport.de/samsun...9-1AU_1435.html

Nazadnje urejeno:

Majstr

Zelenc'
22. jan 2013
28
0
1
Zanimalo bi me še nekaj strvari glede telefona:

1. razlika med Galaxy S3 in Galaxy S4 mini? Gledal sem malo tehnične podrobnosti obeh, pa imata podobne karakteristike, malo bolj mi je všeč S3

2. v čem je na tej spletni strani: http://www.cyberport.de fora, da imajo isti telefoni, veliko različnih cen. Ok, nekje dobiš zraven še spominsko kartico, to mi je jasno. Ampak recimo S3 ima razpon od 240e do 300e.

3. Ista spletna stran: za ene piše da so rabljeni. Če naročim novega, ga bom res dobil ,ali lahko dobim rabljenega?