Kje kupiti blatnik ??

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Sliši se enostavno , ampak je ravno nasprotno...

Ima kdo mogoče kje v tujini povezave s kakšnimi skladišči avto delov , kjer bi bilo mogoče nabaviti tale blatnik :

KOTFLUEGEL A 414 881 00 01 Desni in Levi (mercedes benz /Vaneo )

Meni nekako ne rata najti prodajalca ...?

Kakršnakoli pomoč dobrodošla .

Hvala.lp

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
npr:
http://www.carparts-pros.com/index.php

158€

Si pa gladko zmagal...

Nisem jih našel nikjer drugje. Cena je sicer rahlo zasoljena , a če ne najdem drugje bo kar tole veljalo .

Kaj pa naj bi pomenilo to opozorilo ? " Attention ! bulk freight !" ??

Pa cena ko daš v košarico tudi kar naraste na 175 evrov..

Dejansko trenutno rabim samo desnega , vendar bi najraje menjal kar oba ,da je potem mir za en čas ??

Hvala tudi tistim ki pišete slovenske trgovine , a verjemite da sem že vse prečekiral in nima noben dobave.

Hvala.lp

corsol

Guru
11. mar 2010
3.008
977
113
Cene je visoka.ker je original.
Bullk freight pa običajno velja za večje pakete,palete,.....skratka za bolj "nerodne" zadeve,....

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Cene je visoka.ker je original.
Bullk freight pa običajno velja za večje pakete,palete,.....skratka za bolj "nerodne" zadeve,....

Ja, vprašanje če je res original ?? Smo komaj tega našli , bogve kje najti ponaredek ..?

Ne zdaj da sem neka extra "cicija" ..samo če je varianta dobiti kaj ceneje pa tudi ni nič narobe.

Pa če zgodbo postavim malo na začetek. Včasih so bili mehaniki,kleparji res majstri v pravem pomenu besede. Danes pa samo novo,novo,novo...Noben nebi nič več popravljal. Dejansko sem ji začel na desnem blatniku delat en mehur. Pa je klepar takoj izjavil da to nima smisla popravljat...itd...in da je najbolje kar nov blatnik gor dat.. Koliko smo včasih ,fičake,stoenke,jugote,golfe...prešvasal pa je tudi vizuelno bilo čisto ok.

lp

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Ker je nov blatnik cenejši od rihtanja starega. Zato se razen pri eksotih in oldijih skoraj nihče več ne ukvarja s popravljanjem starega pleha, ampak raje menjajo.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
Ker je nov blatnik cenejši od rihtanja starega. Zato se razen pri eksotih in oldijih skoraj nihče več ne ukvarja s popravljanjem starega pleha, ampak raje menjajo.

No ,no ... 175 recimo stane nov. Realno gledano popravilo tistega mehurja ne more znesti toliko,razen če ga pozlati.Hehe...
Saj vsi vemo kako to gre v današnjih časih.

Rajši povejte če je kdo našel kje kakšno cenejšo opcijo.

Hvala .lp

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Si vprašal mogoče še kakšnega drugega kleparja?

Mogoče en "zahteva" nov kos, drugi pa bi ga popravil?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Ko dobiš ceno jurja osemsto za stebricke okoli enih sprednjih vrat te vrze na rit. Je pa res da je ljudski avto.
evil.gif

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.452
158
63
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ko dobiš ceno jurja osemsto za stebricke okoli enih sprednjih vrat te vrze na rit. Je pa res da je ljudski avto.
evil.gif

Saml da ta cifra verjetno ni samo material..?

Lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
O ja, samo nekaj (deset) kg pleha. Govorica licarja. Ce on mene laze, lazem jaz vas.
Je pa res, da tudi cena osnovnega modela ni nic kaj ljudska. Blizje 6mestni cifri kot petmestni.
V ceni je tudi zgirnja povezava, ne vem pa kako je s pragom.

Nazadnje urejeno: