Kje kupit dober kovtr?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Mam neko dormeo sranje, po katerem švicam ponoči. Ene parkrat sem spal s hudim kovtrom, tak ful debel, čist lahek (kot da ga nimaš na sebi) pa zračen, nič švica....samo nimam pojma katera firma, niti kje kupit.

Ima mogoče kdo kaj več info? Kok sploh stanejo take, zgoraj opisane zadeve?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Pri nas imamo kakšnih 20 kovtrov pa 30 dek (švedi
smile-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Jest mam enega iz hoferja s puhom filanega, ne vem cene je bil pa kupljen v avstriji in je čisto hud samo malo premalo je širok za mojo po meri narejeno postlo in mi piha pri voglih

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Jaz priporočam od Odeje Škofja loka..runska volna. Lahek, zračen, topel ko mora biti oz. ne prevroč, ko ni potrebe.

(imamo komplet familijo 'oblečeno' v njih...s tem, da sem si jaz sebi dal delat po naročilu, ker sembolj dugački, pa mi ni všeč, da mi noge gledajo ven, ko ga potegnem navzgor).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Ja, to bom tud v kompletu kupil, novo prevleko.

Sej ne mislim se preseravati pa kupovati nekaj za bogataše...bi pa rad imel kul kovtr, pa da se ne švica pod njem tok.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mam neko dormeo sranje, po katerem švicam ponoči. Ene parkrat sem spal s hudim kovtrom, tak ful debel, čist lahek (kot da ga nimaš na sebi) pa zračen, nič švica....samo nimam pojma katera firma, niti kje kupit.

Ima mogoče kdo kaj več info? Kok sploh stanejo take, zgoraj opisane zadeve?

Lahko pogledaš kaj takega: Kovtri

Malo si kataloge downloadaj, maš še priporočene cene pri vsakem zraven.
Jaz imam sicer polnjenega s kameljo dlako, pa tudi poleti pod njim ne švicaš. Kupil pa sem ga v Rutarju enkrat ko so meli nekio 40% znižanje cen...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Kovtri stanejo 100€+ če kupuješ v trgovinah s posteljnino.

Midva sva ga kupila v Lidlu, 200x200, bil je 30€, je bombažen in se ga pere na 90 stopinj, je dvojen, torej lahko polovico odpneš stran (zimsko - letni). Za enkrat sva zadovoljna, tudi Hoferjeve kar hvalijo.

Moraš pa naletet na akcijo, ko jih pač imajo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
No prevleka je bistvena,ker jz imam npr. kovtr od Billerbecka,mislm da je bil okoli 390€, ki je polnjen z kameljo dlako oz nekaj takega in sem lahko z njim pokrit poleti in pozimi, nikoli ne svicam. Sem pa kupil eno prevleko enkrat, verjetno vkakšnem intersparu ali podobno...skratka če dam kovtr notr, si zjutri cist presvican, vroce ti je,etc...skratka, prevleka mora biti enako kvalitetna kot kovtr,drugače zgubi pomen.
Sej moram se spravit iskat neko prevleko kvalitetno ki diha,samo je zajebano dobit to dimenzijo,mislim da imam 220 x 240 al nekaj takega.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Poskušaj s prevelko od svile, mislim, da ti ne bo žal.

Imam oboje, svilen kovtr polnjen z volno ter svileno preobleko. Občutek je super.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Posteljnina je definitivno najbolj pomembna kar se temperature tiče. Jaz jo kupujem v Odeja Outletu, posteljnina je iz bombažnega satena in je super filing, še nikoli mi ni bilo vroče ali karkoli.

http://www.odeja.si/sl/predstavitev-kolekcij/kolekcija-nostalgia

Mi je pa mami enkrat kupila neko bolj ceneno tenko posteljnino iz nekega čudnega materiala, ki se mi je od vročine lepila na kožo pa še čist moker se zbudiš.. :S

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
vidim, da sem dozdaj spal na navadnem crapu.

Tale odeja outlet se mi zdi zanimiva.

Čist mi gre na živce, k se skor moker zbudim sred noči. Potem pa če se odkriješ zebe, če se pokriješ vroče.
bonk.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
ikea

Res je. Jaz sem kupila dvojnega iz perja pri njih in je kot da bi v gnezdu ležal-ful fajn občutek. Lahko ga daš na pol in imaš 2 (2 oddeji se skupaj pripneta), greje tudi če je -3 (nismo še poskusili). Pa cca 3 leta nazaj je bil samo 40 eur. :) Ikea je super.
cheer.gif

Odeja je lahka kot perešček, zvije se lahko ful na majhno (in spravi v omaro), poleti hladi, pozimi greje, no ja kaj bi naštevali saj vemo da rac nč ne zebe. :) Da o ceni ne govorimo.

Nazadnje urejeno: