Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mešani gozd z macesnom, skrilj na strehi, arhitektura ... skoraj gotovo v sloveniji, nekje v predalskem svetu, maš pa teh cerkva po gričih polno! Sem mislil da je kakšna tu v moji okolici, ampak nobena od 3h ki so v radiju 10km na hribu ni ustrezna!
retro tole nič ne pomaga, sem bil že na kitajskih straneh kjer so meli tole sliko pa nisem nikjer našel lokacije razen kje poredko da je kao iz Slovenije...
Ima pa vsaj ene par teh vernikov tole slikco na svojem blogu, pa tudi noben ne napiše s kje je.
Še najbolj podobna je Jamniku, ampak ni.
Tam kjer je zraven kontakt avtorja piše na desni tudi tole
Nice little church in late afternoon sun (Loka mountains, Slovenia). Gre pa na tisti sliki, ki bi naj bila iz Dolomitov in tej za povsem isto cerkev, še drevesa na sliki visijo v isto smer.
Res je, glede na zračne posnetke in okolico je to ta cerkev, Volča pri Poljanah nad Škofjo Loko: Google Maps Geopedia
Jasno je videti glede na položaj kolovoza ob cesti, tloris strehe cerkve in kamnito škarpo z grmovjem okoli. Slikano pa je očitno z dvignjenega travnika 400 m JV od cerkve.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.