Kje je pa meso??

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Včeraj sem šel na hamburger ves vesel, da bom zagrizel v zajeten, masten kos mesa. In kaj dobim?

Najprej te nategnejo s ceno, potem pa še znižajo raven mesa na minimum. Dvojni nateg. A to je pri vseh telih tako; vsako leto cene gor pa količina mesa sočasno dol?

Sicer pa še moj komentar v slikah:
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.289
198
63
Aha, v Bagetku... Sem glih mislil enkrat ob priliki poskusit, zdaj bom pa z veseljem preskočil. Hvala.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Glede na sliko je blo to v Bagetku na Bavarcu, no jst tm vedno dobim lepo porcijo in se ne morm pritoževat
za 2,90 dobim Hamburger pa še solate mi da več (po želji) tko da mi je še to preveč za obrok - 100 ljudi 100 čudi...
wink-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Glede na sliko je blo to v Bagetku na Bavarcu, no jst tm vedno dobim lepo porcijo in se ne morm pritoževat
za 2,90 dobim Hamburger pa še solate mi da več (po želji) tko da mi je še to preveč za obrok - 100 ljudi 100 čudi...
wink-1.gif

Mene moti samo premajhna količina mesa v hamburgerju. That's all. Pusti solato pa rogljičke in sadje... Gre se za meso.
Morda bi morali samo dobavitelja zamenjati, ne vem.

Saj verjetno je povsod podobna situacija, tako da se ni potrebno zapičiti v omenjeni "lokal".

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ne hodim pogosto ke slabe reklame jim pa tud ne mislim delat ker se deklca trudi da "smo" zadovoljni in
jo bom uprašu glede mesa...

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
men se pa vse bolj zdi, da se bomo začel spraševat kolk dejansko je res mesa v pleski in ne več kolk velika je....
bonk.gif

čedalje bolj plastično (generiki) hrano jemo....
confused-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.980
40
48
Hehe, mogoce bodo delali vecje kose mesa, tako da bo notri "pesek", kot v Taco Bell "zrezkih" (kar je tudi Colbert pred casom obdelal).

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
men se pa vse bolj zdi, da se bomo začel spraševat kolk dejansko je res mesa v pleski in ne več kolk velika je....
bonk.gif

čedalje bolj plastično (generiki) hrano jemo....
confused-1.gif

Men bo kriza ko bojo začel delat generične žrebičkove trakce... Drugač pa drugje (govorim za fastfood) res ne veš več kaj točno dobiš....