Kje je ortopedska klinika?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Tam ko je številka 11 je pred njo ena hiša z rdečo streho, no to je ortopedska klinika. To je če imaš na Njegoševi pregled, lahko pa ga imaš na Šlajmerjevi, kjer je tut en del klinike to ja pa točno tam ko se srečata Zaloška in šlajemrjeva par metov pred kliničnim fentrom!

Nazadnje urejeno:

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Št. 11. (na zemljevidu UKC) je urgenca in ne ortopedska. Pregled je ponavadi na Njegoševi (poliklinika) št.16 na zemljevidu. Operirajo pa na Ortopedski kl. ki pa na žalost nima številke (na zemljevidu UKC) je pa tam kjer si napisal, desno od glavnega vhoda v UKC

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
a ni številka 16 tista partkirna hiša ko ima mercator center not? Pa jaz sem napisal da je poliklnika pred tisto stvabo, ki ima številko 11, torej hiša s rdečo streho, vsaj jaz sem tja hodil. Ni pa zemljevid tako natančen kot bi lahko bil! Sicer pa mislim da je uporabnik dobil pravo sliko da so vse bolnice tam bolj na kupu in bo takoj našel!

Nazadnje urejeno:

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Prej sem bil v službi in nisem vedel točnega naslova. Piše ortopedska klinika Zaloška 9. Mislim, da je to stavba, ki je na zemljevidu UKC-ja desno od vhoda in je brez številke. Imam prav?

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Citat:
a ni številka 16 tista partkirna hiša ko ima mercator center not?
Ne tisto je Poliklinika, garažno hišo so pa zgradili kasneje kot so delali zemljevid in je na vogalu.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Če boš takole gledal KC:

Klinicni%20center.jpg

je ortopedska 20 korakov po Zaloški proti desni.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Najlepša hvala vsem. Prosim še za informacijo koliko časa bom v petek približno potreboval recimo od izvoza Šentjakob do Kliničnega centra. Pridem iz smeri Trojan in bi šel po Zaloški, v UKC- ju pa moram biti ob sedmih.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Ob šestih bodi pred Lj., da ne boš preveč živčen. Morda se ti urajma kakšen zastonj parkplac na Zaloški pred porodnišnico. Drugače imaš malo naprej garažno hišo (dražje) ali pred urgenco (ceneje). Imaš še privat parkirišče zadaj za ortopedsko (Šlajmarjeva) vendar bodi pozoren, ker je enosmerna.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Saj kakor sem ga razumel, ne bo šel na Šentjakob. Zanima ga čas od Šentjakoba naprej
wink-1.gif

+ Tako zgodaj zjutraj je že čisto lepa gužva od Domžal naprej. Lahko tudi hujša kakor ob osmih
wink-1.gif

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Saj kakor sem ga razumel, ne bo šel na Šentjakob. Zanima ga čas od Šentjakoba naprej
wink-1.gif

Imaš prav. Lahko bi vprašal tudi koliko časa potrebujem od Trojan, vendar mi je dobra orentacija tudi izvoz za Šentjakob, saj vem koliko časa potrebujem do tja, nimam pa izkušenj koliko časa potrebujem, ko zapustim obvoznico.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Kjučen je odsek od Domžal naprej. Tam so zjutraj zastoji. In pa seveda potem po Zaloški. Mislim, da je Domžale - KC pol ure realna ocena.

@jetamp: Ne vem če bo držalo, da je garažna prazna... Nazadnje ko sem bil tam, je bila kolona za noter do ceste in potem notri do tretjega nadstropja, za ven pa od četrtega nadstropja navzdol, vmes pa vse polno ...