Bauhaus MB gre točno tako kot sem napisal.Točno taka kot na sliki, samo da je 25A. Merkur sem ravno imel v mislih ja..
V Bauhausu ne gre tko na izi - najprej se moraš registrirat za Profi kartico in z njo kupuješ kot firma. Preko spleta sem pa prejšnji teden nekaj naročil in so rabili 3 dni, da sem lahko prišel iskat, jutri zagotovo ne bo pripravljeno..
Računajo okrog 50eur.Če rabiš zdajle pa dežurni na Elektro Ljubljana in ti pride proti plačilu zamenjat - 01 230 40 02 .
Hočeš koga ubiti?Začasno naredi tako:
Vzemi pleteno žico od kabla, snami izolacijo in ven vzemi žičke.
Vsaka žička prenese šest amperov. Za tvojo varovalko potrebuješ štiri žičke.
Zarolaš jih skupaj in vstaviš v varovalko ter pritrdiš s pokrovčki.
Stari recept od štromarja.
Zakaj bi pa s tem koga ubil? Če ne zna rokovati z varovalko, ga že sama menjava z novo lahko ubije. Je čisto ok začasna rešitev do jutri.Hočeš koga ubiti?
Od kod ti sploh ideja žičke in 6 amperov?
Če imaš kakšnega sorodnika ali prijatelja, ki ima s.p., ga prosiš če lahko greš na njegovo davčno kupiš. Boš prišel v vsako trgovino brez problema, saj poslovanje s podjetji in podjetniki deluje nemoteno. Račun mu lahko potem daš, da si bo tote 3eur v stroške dal.Bom zjutraj poklical tja, na 080 številki ne morejo preveriti zaloge.
Piše sicer, da je na Viču na zalogi, ko pa želim oddati naročilo in osebni prevzem pa dobavni rok 7.12
Nič, grem jutri tja kot firma in probam dobit..
Poglej priponko 39162