Kje dobiti Polar pas + Bluetooth?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kje bi dobil takle pas? V športnih trgovinah jih nimajo, na spletnih tudi nisem našel ...

TALE je pa mal predrag.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Žal ima Killa prav. Jaz sem pred 3 meseci "obupal" nad iskanjem ugodnejših variant in sem ga vzel tukaj . Je vsaj freeshipping (sicer "nezavarovano").

Je pa treba nekaj vedeti - BT oddajnik je precej "slab" - če imam telefon "zadaj" že zgubi povezavo.
frown-1.gif

(Roko na srce - nisem preverjal ali je mogoče moj BB "kriv").

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A naj ne bi BT nesel par deset metrov? Oz. v tem primeru vsaj 1 meter.
rolleyes-1.gif

69€ ? Tolk pa ne mislim dat za dodatno informacijo med športanjem.

Hvala obema.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Nekje sem prebral, da ima BT polar pas manjšo izhodno moč, da se ne bi mešal z ostalimi, če je skupina.

Iz prakse pa...meni celo če imam telefon na zunanji strani nadlahti ali celo bolj nazaj občasno izgublja povezavo. Taako, da z BB ni nič narobe. sicer pa nekaj podobnega piše tudi v navodilih.

Že res, da ne morem imeti telefona v nahrbtniku, ampak navadno ko tečem itak nimam nič na sebi. Tak da enostavno telefon obrnem malo bolj proti noter in je vse BP.

Glede cene pa...če kupiš dva ali pa še kak dodatek, je poštnina zastonj. Vsaj pri meni je bila. S kolegom se pa tudi ni bilo težko zmenit
wink-1.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
potem si raje kupi polar uro s pasom, v kaki akciji dobiš za mali denar...pa ti zadeva dela in že treniraš načrtno...najbolj pametno
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zakaj? Ta novi sports trekerji in smartphoni ti omogočajo praktično enako + poslušanje mp3jev za bistveno manjšo ceno kot ena boljša ura

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Tale sport tracker ni vreden tega da kupiš Polar jev bluetooth pas.
Raje si kupi normalno uro za trening Polar,Sumto....
Meni osebno je nepregleden z preveč podatki naenkrat,pa še na Nokii mi dela moraš še to zdraven vlačiti.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
In kaj je narobe s preveč podatki? Pač ne gledaš tistih ki te ne zanimajo.

In koliko pride taka ura potemtakem z GPS-om? Manj kot 70€?

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Tudi jaz se ogrevam za tale BT WearLink... Preden naročm imam pa še ene par vprašanj.

- Ali Sports tracker aplikacija omogoča voice/sound feedback glede srčnega utripa?
- Na kakšen način si namestite telefon in kam (žep, pas, etui).
- Kje kupiti kakšen pameten etui?

Telefon je HTC desire.

Pozdrav in hvala za odgovore.

LPM;