Kje dobiti "ježke" za spenjanje dveh ploskev ?

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Zdravo,

zanima me, kje dobiti ježke za spenjanje dneh stvari...recimo v smislu, kot je na kaki obleki ipd.

Vendar jaz iščem eno močnejšo izvedbo...enkrat sem dobil en košček zraven nokia GPS-a...kjer je bilo vse iz plastike in obe dve strani sta bili enaki.

Hvala in LP,
Matjaž

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Iščeš stvar imenovano 3M Dual lock. Cena je na ebayu od 10 - 15€ s poštnino za meter, odvisno od modela traku. Pri nas nimam pojma kje prodajajo. Sem ravno par dni nazaj iskal to reč. Uspel pa sem nafektat 10cm, ravno dovolj za pritrdit gps sprejemnik na bicikel.

Aja, pa v trgovinah s šivalnih priborom tega ne boš našel
evil.gif

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Iščeš stvar imenovano 3M Dual lock. Cena je na ebayu od 10 - 15€ s poštnino za meter, odvisno od modela traku. Pri nas nimam pojma kje prodajajo. Sem ravno par dni nazaj iskal to reč. Uspel pa sem nafektat 10cm, ravno dovolj za pritrdit gps sprejemnik na bicikel.
Aja, pa v trgovinah s šivalnih priborom tega ne boš našel
evil.gif

Hvala za info! Grem v akcijo. Pa menda se bo kaj kje pri nas to našlo...no, če najdem, sporočim.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
nekoč sem nabavil al v špsru al pa baumaxu. Prov take lične so mel, ravno za na telefon.Pa še prijel je ko hudič

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik Matjaz1974 pravi:
Hvala!
Grem gledat še tja.

Razne prodajalne ki prodajajo blago na meter, kot so Manufaktura,... Imajo različne na meter zavite v rolo.
V glavnem šivilje to rabijo, po moje ni težko dobiti.