kje dati oglas za nepremicnino, da bo opazen?

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.062
109
63
kje svetujete dati oglas za nepremicnino, da bo njabolj viden?

gre pa za garsonjero v Kranju.

P

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Ko sem jaz kupoval stanovanje sta mi bila v največjo pomoč
nepremicnine.net
in
nepremicnine.si21.com

Drugače pa oglašuj na čim več koncih.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Če gre za oddajo v najem potem vsekakor nalepi na fakse, če pa gre za prodajo nepremičnine pa skoraj brezveze časa da hodiš po faksih.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
trenutno malo gledam po oglasih....poslužujem si

-nepremičnine.net
-salomon.si
-bolha
-nepremicnine.si21.com

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Zelo dobro se obnesejo tudi "listki" z oglasi v Sparovih trgovinah, pri vhodu.

Dosti ljudi obišče trgovino in s tem vidi oglas. (je pa potrebno listke kar redno dodajat, saj "zmanjkujejo")

Ljudje vzamejo oglas s seboj, da si ne rabi telefonske prepisovat :) Nimajo pa v vseh sparih tega.

Zagotovo ima Interspar Koper, Postojna, Vrhnika, Ljubljana BTC, Kranj Qulandija ... v teh ponavadi jaz objavljam moj oglas.

Druga opcija je oglas v slovenskih novicah, še posebej v soboto. (nekateri mislim da so naročeni samo na sobotne slo. novice, zato je v soboto več klicev.

Oglas stane 19,80€ če si naročnik novic, če ne pa mislim da je cca 23€..je pa omejeno število znakov.

Drugače pa splet: nepremicnine.net
pa tudi http://www.izioglasnik.com/ ... pa še kje ... povsod kjer so kakšni mali oglasi, se ti splača dat oglas ... saj nikoli ne veš "kje čaka pravi kupec"

Je pa zdaj zelo neugoden čas za prodajo ... kakor sem opazil pri morebitnih kupcih, je problem denar ... do 100.000¨€ ljudje nekako še zberejo, več pa težje.

LP
Veliko sreče pri prodaji.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
pomoje je najboljše na nepremičnine.net.
verjetno ima več ogledov kot, če bi dal v časopis.

v časopis je brezveze, sploh če je treba plačati.

proda se pa vse, samo če ni predrago.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ko sem jaz kupoval, sem na koncu izbiral samo po Nepremicnine.net iz preprostega razloga: po drugih malih oglasih ljudje "pozabijo" na ceno, ker mislijo, da jih bodo ljudje navduseno klicali da bi ja kupili njihovo zadevo ali pa da se bodo celo toliko izpostavljali, da bi sami predlagali ceno (kot da ne bi bilo nobene ponudbe ...).

Ravno nasprotno, ce ni dovolj informacij, potem tak raje oglas preskocim, ker je to pokazatelj, da ga je oddal en bedak, s takimi pa nima smisla izgubljati casa. Izbire je vedno nekaj, zato res ni nobnene potrebe da bi neumni ljudje dobili moj denar.

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
točno - si povedal čisto vse...
Tudi sam sem se ob prodaji posluževal Nepremičnine. net in Bolhe, podroben opis, slik kolikor sem jih lahko priložil in seveda cena. In ja....stanovanje sem prodal po točno tisti ceni ki sem jo za stanovanje hotel iztržit, kljub recesiji.
Ko sem kupoval pa oglase brez cene in vsaj slike ki bi mi zbudila minimalno zanimanje še pogledal nisem....Žal tako je.
Prodajalci se premalo zavedajo moči interneta in s tem posledične "lenobe" kupcev, toda razumem prodajalce ki prodajajo sami ( pa niso vešči, ne razumejo določenih stvari ...itd) ampak kakšna skropucala dajo gor na net nepremičninske agencije, je pa včasih že višek debilnosti...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.451
3.766
113
A ni več tako da če daš v Salamonca vse možne agencije "prepišejo" in prodajajo zate (sicer ti ne veš za to in te potem še kdo nap*di kakšni bedni agenciji si dal posredovanje ampak ok) ?