Kitajske UGGice..

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
če samo zgledajo isto, potem ni panike. če pa so ponarejeni logotipi ipd, potem pa bodo pyzdarje

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Aha, verjetn se pa teh zdej kr dost nabere...Ja, tut oznake so iste, skatla,... Potem stroske unicenja placam jz? Je kej razlike ce posljejo prek EMSa?
Ja vem da je velik strani k jih prodajajo mal cenej, samo js to gledam na eni vod ecjih kitajskih strani, pa jih majo po 40€ s postnino vred...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.795
6.557
113
Če ti je cena novih originalnih previsoka lahko probaš pri evropskih prodajalcih na Ebayu najti kakšne ugodne rabljene.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Pa sej se ne gre zame... men so te skorni edn najvecjih nategov po crocsih.
ves pa da zenske ne bojo kupvala rablene... Hvala!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.595
113
Saj mu nisem jaz predlagal naj kupi rabljene cevlje. Jaz sem se obregnil ob fake. Ker je pac napisal - saj ves da zenska ne bo kupovala rabljenih cevljev (to mi je sicer normalno, tudi jaz jih ne bi pa nisem zenska) - a fake pa bo kupovala?

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Saj mu nisem jaz predlagal naj kupi rabljene cevlje. Jaz sem se obregnil ob fake. Ker je pac napisal - saj ves da zenska ne bo kupovala rabljenih cevljev (to mi je sicer normalno, tudi jaz jih ne bi pa nisem zenska) - a fake pa bo kupovala?
Lej za 40€ v slo ne dobis niti podobnih originalom, povej mi, kok je razlike? Bivsa je original za 200€ unicla v 2h mescih, pa sva jih skp kupla v emporiumu...
kolega je zadnic nabavu lacoste, burberry itd polo majce, k zgledajo ISTO k original, reku je da so dobre kvalitete, naj misl da je kej vec ce ma krokodilcka na niplu, ampak problema pa ne vidm?
sam pa ne kupujm fejkou, ze zato k raj kupm neki kar je preverjeno..ce bi pa dubu pocen isto stvar k mi je usec, in je u sportini xxxx€, pa zakaj ne?
Tist k pa kup rablene cevle je pa tut
stupid-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.468
2.450
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Vsekakor, raje fake kot pa rabljene, potu in glivic nabasane rabljene, definitivno...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kako je original uničila v 2eh mesecih? Moja jih ima že drugo sezono pa so kot novi. Kaj si mel zombija al kaj?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kaj ti ga vem, modna muha, baje so udobne pa tople. Samo to je 3/4 zimskih čevljev. Se mi zdi, da so bolj statusni simbol.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ma še vedno ti pravim. Kokoške se kar gledajo medseboj, ko se sprehajajo na cesti. Sicer je moja imuna na to (še dobro), gledam pa ostale frače kako gledajo, noro ti pravim. iPhone je nula.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In kaj je narobe s fejki, če so udobni in kvalitetni? Če podam primer Crocs in pa "kroks"... Raje imam vsak mesec oziroma v mojem primeru vsako leto nove "krokse" po 5 € kot pa Crocs-e za 50... Tisti kos v obutev sprešane umetne mase ni vreden nič kaj več kot pa 5 €, pa naj bo original ali pa fejk.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

UGGice so mi načeloma kul ampak ko pa vidim pi*ke z ponaredki in kak jim potem podplate zavije gor do gležnjev pa mi gre na bruhanje.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

UGGice so mi načeloma kul ampak ko pa vidim pi*ke z ponaredki in kak jim potem podplate zavije gor do gležnjev pa mi gre na bruhanje.

lej, ne vem kaj si ti drugače, ampak če babe gledaš v čevlje, poleg tega pa opaziš, da jim podplate nekam zavija...

If-you-noticed-guys-with-jeans,-I-have-some-bad-news.jpg