Kišta umrla, kako preverit kaj je šlo

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Ko pridem dones domov, vidim sliko na ekranu od matične. Resetiram comp in se zalaufa normalno. Nikakor pa ni hotel zaznati USB ključka oz ključek je zasvetil in se zaznal a viden ni bil.
Po nekaj urah, je bil sam prižgan, delalo se ni nič, je bil kot v standbyu. Restiram dvakrat a nič, niti slika matečne, nič. Trikrat zapiska in to je to.

ASUS P5nlsi matična
ATI 1650 grafična
Disc ne vem

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Kaj pa če vržeš elektriko ven pa ponovno probaš ? Sem že imel primere, da je potem delovalo...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Hja, bomo vse probal, vi sam pište
grin1.gif
. Sam jutri, ker smo na šiht.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Oglašam se iz ne še pokojnega compa
cheer.gif
.
Vrgel iz štroma, šel scat in zakurblal. Dela!!!!!!!

Jebemuboga, da bi še kišta urla, bi pa,....... Nevem kaj bi, ker je zdele v roku 3 mesecev crknilo vse kar se da crkent v bajti
uf-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Jaz sem enkrat to v računalnici na faksu sprobal, pa je delovalo. Tud ena kišta ni šla pa je to delovalo. Se ni zagnala, jaz sem jo čisto ugasnu, dal vtikač ven pa še enkrat noter po pol minute pa je potem delovala.

virtualman

Pripravnik
20. avg 2008
79
0
6
jv slovenija
Odvisno od BIOSA - ami ali award in od mašine IBM ali MAC. Tudi dolžina piskov je lahko različna. Najbrž gre pa za grafično ali RAM-e.
Prva pomoč je pri ugasnjeni mašini dati RAM ven in nazaj naot, isto ponovi z grafično. Lahko so samo zapacani kontakti.
lp