Kindle

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Na Slo-Tech sem bral o tem Kindlu, pa me zanima samo nekaj. kakšna je razlika, da ima en model Wi-Fi drugi pa 3G. Sam si razlagam takole.Wi-Fi deluje internet samo tam, kjer je Wi-Fi signal, 3G pa ima signal kot mobitel in deluje praktično povsod!? Internet potrebuješ seveda za download knjig od Amazon-a! Zanima me, če je moje razmišljanje pravilno in če ni naj mi nekdo razširi obzorje!?
redface-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Amazon ima za kindle free 3g po celem svetu, tudi pri nas. Se pravi free surfanje in DL kupljenih knjig kjerkoli si.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Amazon ima za kindle free 3g po celem svetu, tudi pri nas. Se pravi free surfanje in DL kupljenih knjig kjerkoli si.

Morda to velja za novo verzijo, pri moji, lahko z 3g le kupuješ knjige in mislim da surfaš po wikipediji.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Ima pogodbo s simobilom ja, vendar to (vsaj doslej) ni pomenilo brezplačnega doživljenjskega surfanja, ampak samo surfanja po amazonu in wikipediji. V mojih rovtah se sploh ne poveže, tako da imam 3G stalno izklopljen in ga niti ne pogrešam.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ima pogodbo s simobilom ja, vendar to (vsaj doslej) ni pomenilo brezplačnega doživljenjskega surfanja, ampak samo surfanja po amazonu in wikipediji. V mojih rovtah se sploh ne poveže, tako da imam 3G stalno izklopljen in ga niti ne pogrešam.

A kdo misli, da bo lahko s Kindlom bral 24ur? Sicer zadnja generacija ima nek webkit browser, ampak ne vem če je to namenjeno "branju interneta".
smile-1.gif