kinder nagrade-nateg

22. jul 2007
13.636
1.794
113
124
-ravno vidim po tv-ju reklamo za kinder pingvin in se spomnim kako so naše otroke nategnili z nahrbtniki-nagrado
10.gif

-ali ima še kdo od vas takšno izkušnjo?
LPWWY

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.481
5.682
113
Nas so prov pklical da so pršl......mogu si se zment pa pustit telefonsko številko...al pa kak podatek.......povprašaj za šalterjem od petrola

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
He he, kot Petrolove zlate kartice. Kdo plača stroške vodenja? he he, piše v drobne tisku... Barabe..

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
-ravno vidim po tv-ju reklamo za kinder pingvin in se spomnim kako so naše otroke nategnili z nahrbtniki-nagrado
10.gif

-ali ima še kdo od vas takšno izkušnjo?
LPWWY

A to misliš na tisto nagradno igro, ki je potekala pred svetovnim prvenstvom v fuzbalu? Če ja, potem se popolnoma strinjam, da je bila organizacija te nagradne igre totalno v podnu.

Jaz sem tudi za sina poslal ean kode za šal in ker zadeve kar nismo dobili, sem v avgustu klical na tisto free številko in mi ženščina pravi, da bo poslano do konca avgusta. Vmes smo potem na zadevo že čisto pozabili, nakar smo ravno dober teden nazaj dobili šal po pošti.

Tako da mogoče pa dobite nahrbnik še letos...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.247
1.399
113
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Tudi Petrolovih nahrbtnikov ni...

Jaz sem dobil svojo torbico. Mal sem poklical organizatorja in je bila naslednji dan na voljo.... Sami pa mi je verjetno res nebi poslali. So imeli moje podatke...

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Maxi,še enkrat preberi.Za Petrol kartico zvestobe ni nobenih stroškov vodenja,za plačilno kartico(bivša Magna)
ne-ne-1.gif
pa pač so(4evre na 6.mesecev)Tako,da le niso barabe..

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.516
781
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Maxi,še enkrat preberi.Za Petrol kartico zvestobe ni nobenih stroškov vodenja,za plačilno kartico(bivša Magna)
ne-ne-1.gif
pa pač so(4evre na 6.mesecev)Tako,da le niso barabe..

In ti pogoji so enaki kot prej za Magna kartico... v bistvu je samo kartica drugacna... stevilka na njej pa enaka... tudi PIN koda ostane enaka ...

Za kartico ugodnosti s katero samo zbiras tocke in ne mores placevati (brez imena) pa ne placujes nic...