KIK

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Par klikov: http://www.kik-textilien.de/slo/?id=27&p=12

Potem greš pa po mestu in je vsak ta peti otrok oblečen v izdelke iz Kik-a.
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Ne vem če je že katera trgovina odprta v sloveniji,bodo sicer kmalu

Če bi kliknil na moj link bi videl da so tri:Ormož, Brežice in Murska Sobota.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ne vem, koliko so ti poznane trgovine KIK, toda, ne smeš biti presenečena, če boš ugotovila, da se v teh trgovinah dobi precej robe za malčke in ta je še dokaj v redu, vse ostalo je pa bolj tako. Ja, je pa res zelo poceni (vsaj v AT).

Noker

vejca

Pripravnik
Trgovine mi sploh niso poznane, soseda me je vprašala če sem že kdaj bila v kiku, pa sem jaz prvič slišala zanjo. Tudi ona je prvič slišala zanjo, samo ji je pa prijateljica prinesla nekaj stvari iz tam za njenega otroka. Potem sem šla pa brskat po spletu in sem našla spletno stran.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Ne pričakuj kvalitete

edino kar kupujem tam so nogavice. Ker ostale stvari ponavadi hitro razpadejo...

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
V Brežicah - nakupovalni center Hipermarket. Katastrofa od katastrofe. Številke, ki so v redni prodaji so za slone. Tisto kar je na oddelku za močnejše si nisem upal niti pogledati. Kvalitete zgleda O.K. Cene tudi. A kaj, ko je vse tako veliko, da name ne paše čisto nič. Pa nisem toliko neserijski. Organizacija trgovine pa taka, da imaš skrajno desno zokne in spodnje perilo, potem pridejo gedore, vmes sladkariije in potem bunde.
cheer.gif

New Yorkerja ne maram, KIK-u se pa na daleč izognem.
grin1.gif

Nina

Zelenc'
16. okt 2007
8
0
1
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Organizacija trgovine pa taka, da imaš skrajno desno zokne in spodnje perilo, potem pridejo gedore, vmes sladkariije in potem bunde.
cheer.gif

hahaha, od srca sem se nasmejala
hysterical-1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
ksz... že marsikaj kupil v avstrijskem kiku (Gralla, smet Graz iz MB)

Nekatera roba je dobra...Iste kozarce, ko sem jaz kupil v šparu za 4 al 5 € sem gor videl za 1 €
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Včasih sem kupoval v KIK-u v avstrijski Radgoni pa je bilo bolj bogo, včasih kupil kaki t-shirt ko so imeli z kakimi zanimivimi napisi, drugo pa ne. Imamo pa ga v Ormožu 2 tedna, pa še nisem preveril kak je - ko grem prvič vam poročam.

Sem pa precej kupoval v Takko (ki je v Radgoni 10m stran), so bile poceni in kvalitetne/modne stvari, še velike popuste so meli če si večkrat prišel. Tale ko je v MB pa je nula proti radgonskem, kot da imajo drugo robo za nas.

Tammyka

Zelenc'
3. avg 2007
13
0
1
Moja kolegica skoz kupuje v Kiku v Avstriji in je zelo zadovoljna, jaz sem bla tam enkrat in za sebe nisem našla nič, ker so meli samo velike številke....
Se pa strinjam, da je Tako v Mariboru zelo slabo založen... grema s sošolko takoj drugi dan, kak smo dobili "katalog" ob 9ih zjutraj pa želenega nisma dobile, ker je zmanjkalo...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
V glavnem, v Brežicah bi lahko, če bi imel na voljo recimo 50€, pokupil skoraj pol trgovine.
grin1.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Prav imaš. Original KIK žogo, v povsem običajni velikosti lahko kupiš takoj pri vhodu za samo 3€.
bonk.gif