Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ojla,
ima kdo kaj izkušenj s kiino mašino 1,6 diesel s 128KM in automatskim menjalnikom,..
Zanimajo me tudi izkušnje glede kiinega avtomatskega menjalnika,.. kako je z uporabo, zanesljivostjo,..
l.p. b
p.s.
zanimam se za kolega,.. jaz sem svojega kupil
Citat: Uporabnik borovnica pravi:
Ojla,
ima kdo kaj izkušenj s kiino mašino 1,6 diesel s 128KM in automatskim menjalnikom,..
Zanimajo me tudi izkušnje glede kiinega avtomatskega menjalnika,.. kako je z uporabo, zanesljivostjo,..
Izkušenj z avtomatskim menjalnikom na teh vozilih nimam, je pa 128KM motor precej anemičen za svoje konje, še posebej v primerjavi s starejšim 115KM motorjem. To niso samo moje izkušnje, ampak tudi besede strank, ki so si lastile obe varianti .... to dejstvo potrjuje tudi veliko večje povpraševanje o chiptuningu za 128KM verzijo, in to ne samo od "mularije", ampak tudi od starejših, umirjenih voznikov.
Sicer ga ne lastim, bil sem pa na testni vožnji z 1,6 dizel z avtomatiko.
Menjalnik je na stil DSG (dvojna sklopka) in odlično deluje. Motor je pa malo prešvoh oz. kakor so že povedali deluje utrujeno, čeprav ima na papirju 130 konjev.. Osebno bi si ga "čipnil". Če bi bil na voljo spodoben 2.0 motor bi bila super kombinacija.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.