Kdor vozi z rokavicami je nor!

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
A ni to prepovedano?
Ker mene je ženska skoraj povozila, ko sem šel po pločniku pa je bil na pločniku parkiran kombi, imel vse štiri žmigovce, ozka cesta... Jaz grem dol s pločnika in grem malo po cesti in se pripelje tale ženska in hoče malo zavit in se je lepo vidlo, kako ne more vrtet volana v tistih volnenih rokavicah
crazy1.gif
šlo je dobesedno za milimetre.

Dobr razumem, da imaš prave dirkaške rokavice za boljši oprijem ampak z volnenimi, ki drsijo ko led
stupid-1.gif

Eni so res
bonk.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Z usnjenimi se da super vozit.

tvoj primer pa samo
bonk.gif

(pa verjetno je potem še tebe grdo gledala kaj ji skačeš po cesti, ko se ona pelje mimo)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ce je clovek nesposoben ima lahko tudi sparco rokavice in se bo zabil.
Jaz sem sicer dostikrat peljal s tistmi "muckastimi" al kako je reče, pač iz blaga, podoben material kot flis pulover, pa nisem se imel problemov na cesti z zavijanje, res pa da sem drzal volan ob kraku in ni mogel "zdrsniti".

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ne bom pozabil nekega hondaša cca. leto nazaj v starem Civicu, ki je imel dirkaško rokavico le na levi roki, saj mu je desna med jebačko pozo počivala na prestavni ročki.
cheer.gif

Če mi bo sreča naklonjena, bom celo našel fotko...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
kot je napisal nekdo pred mano, rokavice niso edini razlog nevarne vožnje, prejšnjo zimo sem vozil v volnenih rokavicah in pač trdneje držal volan, dokler se niso roke ogrele, potem pa seveda brez, simple.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Ne glede na rokavice v rokah voznika, jaz s pločnika pred avto ne bi stopil. Ni ziher...
Lahko te ne zadene dovolj in potem si samo invalid.
Napisal si tako, kot da je bila gospa kriva, da si se ti znašel na cesti pred njo izven prehoda za pešce, čeprav ima cesta celo pločnik. Pred njenim problemom sta dva krivca. Prvi tisti, ki je parkiral avto na pločnik in drugi ti, ki si pred njo stopil na cesto.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Pa dobr kriv sem. Po tisti ulici se vozi 1 avto na uro al pa še to ne.
Sam potem je krivih tudi 100 otrok (tam je srednja šola) ki skačejo ko kure čez cesto, da grejo na cigaret.
Ženska pa tudi ker ni prilagodila vožnje okolici al nekaj podobnega
tongue-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Točno tako.........zato pa jaz,, ko sem kot pešec zelo pazim na voznike....ker če me kaj zadene me bo bolelo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ste imeli poleti kdaj probleme s starejšimi avti brez serva in potnimi rokami??

Meni je pri corsi že 2x prav grdo spodletelo, sicer ne ob višji hitrosti, ti pa da mislit, če bo treba kdaj na hitro reagirat.
crazy1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Trenutno sem vsako jutro z rokavicam....

Pa tud drugače so prijetne ne sam kadar je -10.
cheer.gif