Kdo ve, kaj ga muči??

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Namreč ne gre in ne gre se vpisati v MSN, pokaže se sledeče..

msn1.jpg

ko poskušam z odpravljanjem težav:

msn2.jpg

in na koncu še to:

msn3.jpg

Kdo ve kaj je narobe??
uf-1.gif

Lp

pisatelj

Pripravnik
14. nov 2007
172
0
16
A IE ti pa deluje normalno, al ti tud ne odpira strani? Malo si poglej tule kaj predlagajo za rešitev.

Sm pa tud na eni drugi strani zasledil, da je to lahko posledica virusa ali kaksne ostale nesnage, tko da si preglej sistem z kaksnim AV programom.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
V Internet explorerju ti odpira strani ? Ker tam pri proxyju ti namreč javi napako, tako da imaš verjetno nastavljen en proxy server, ki več ne dela.
Naredi da se povezuje brez proxyja, pa bi moralo delovati.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Control panel --> Internet options --> Zavihek connection --> Lan settings
Tukaj ne sme biti nikjer kljukice.

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
Control panel --> Internet options --> Zavihek connection --> Lan settings
Tukaj ne sme biti nikjer kljukice.

Sedaj pokaže samo še klicaj pri "Vrata za ključe" ob vpisu na MSN.

??

LP

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
stisni popravi pa bi moralo rešiti! Drugače pa to pomeni, da nimaš messengerja dovoljenega v požarnem zidu! Katerega uporabljaš?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Bom še jaz izkoristo to temo, ker mam neke take sorte problem.Po določenem času po vklopu pcja, mi firefox, interent explorer, msn ne delajo več. To se zgodi kar naenkrat. Torrenti pa še vedno normalno laufajo Pol pa začne po 10min ali več
spet vse normalno laufat. Včasih pa ne in morem pc restartat, da spet dela ?????????!?!??!?!?!?

Vista business, licenčna. Pa sem firefox že na novo inštaliral pa še vedno serje.. Kaj bi lahko to blo??

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ne.Mam prižgan torent, pa firefox. Pa firefox neha delat, torrenti pa še kuj laufajo.Po nekem času pa začne firefox spet delat, ko je torrent prižgan. Bom pa sprobal , ko bo FF spet crkno, če torrent kaj vpliva in ga bom izklopo.poročam

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Spet je nehal FF delat, torrent pa je še kar delal. Nato sem izklopo torrent pa robal ff. Ni delalo.vklopim torrent nazaj, sem počakal 5 sek in sprobal FF, ni delalo. 2 minuti kasneje sprobam FF in dela. Torrent pa sem pustil prižgan med tem. čudno...