Kdo pozna avtoradio LG LAC7800R

Anonim

Pripravnik
12. nov 2007
66
0
6
Zanima me predvsem, kako se obnese Bluetooth oz. kako funkcionira prostoročno telefoniranje ter kakšna je slišnost (na obeh straneh).

Iz razpoložljivih podatkov (user manual) ni razvidno, kje se nahaja mikrofon.

Lp, A

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
mikrofon moraš dokupiti. imam isti problem
wink-1.gif

Anonim

Pripravnik
12. nov 2007
66
0
6
Torej ima mikrofonski vhod, mikrofona pa ne?

PS: Radia še nimam, se samo odločam za nakup.

Lp, A

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Sklepaš pravilno. Kolega ima enega hudega JVCja pa je mikrofon isto kot dodatna oprema.

Anonim

Pripravnik
12. nov 2007
66
0
6
Kje se nahaja mikrofonski vhod?

Sem gledal navodila za uporabo (našel en pdf na netu), pa ni nikjer označeno/napisano, da obstaja mikrofonski vhod oz. opcija za priključitev mikrofona.

Lp, A

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
In kako se zadeva obnese? Jaz imam LAC7700R, in me v primerjavi z osnovnim JVCjem (šel po gobe) moti slabo prikazovanje ID3 tagov pri MP3 (samo do določene dolžine), prav tako pa si ne zapomni, kako imaš nastavljeno prikazovanje ob predvajanju MP3-jev (ura, čas, ime komada...). Pri vklopu se vedno resetira na čas komada.
frown-1.gif

BT pa je vsaj pri meni soliden, čeprav je slišnost pri večjih hitrostih slabša, kar pa je verjetno posledica cheap mikrofona. Pri mojem modelu je bil priložen, priključek pa je zadaj - iz radia visi 10cm dolg kabel v katerega na koncu vtakneš "bananco". Enako je imel moj stari JVC (brez BT), ki je bil osnovni model, tako da sklepam, da je to nekakšen standard?

B.

MACA

Zelenc'
24. jul 2009
1
0
1
Včeraj smo ga instalirali in prostoročno telefoniranje dela brez problema.

Lep pozdrav.