Kdo bo prvi na vasi

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Mater, super finale se danes začenja
grin1.gif

vi pa tko nezainteresirano delujete kot RTVSlo za ta velik športni dogodek v SLO.
no moje mnenje je, da bo borba kar huda, vendar vseeno upam, da bodo rdeči na koncu dvignili pokal
cheer.gif

nahrung002.gif

PS: ZELO neuradna
grin1.gif
informacija: vsaj tretja tekma naj bi bila v Beljaku, ker je ponoven pregled dvorane napovedan šele za četrtek 07.04. zjutraj

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Nekaj so danes v Delu umovali o prestavitvi tekem v naslednjem tednu za en dan - lahko pa da je samo bedarija za prvi april.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
No pa smo zmagal,..sicer bi mogli ze po rednem delu,...ampak,..

Naj pa tekem ne bi bilo v Beljaku,...

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
v sredo je pregled podmežakle za morebitno izdanje dovoljenja tako da vsaj ena se bo igrala nkeje drugje

kaktus

Zelenc'
31. avg 2010
5
0
1
Polena ja polena....
Sprijeni so tile zeleni in zveza, podobno kot vrhovi v tej banan republiki...
Opankoviču Zorangutanu so odprli Stožiæce sredi gradbišča....Hram in zibelko slovenskega hokeja pa zaprejo pred finalom...
na tekmi jim ukradejo gol, izključijo igralca najboljše peterke, ker naj bi priletel v puhlo bučo zeleno....
ne vem kaj se bodo zmislil v nedeljo..najbrž bodo prvaki moral peš do močvirja?!

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
bolj kot ne je vse po resnici povedal, kar se je včeraj dogajalo.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Kaj pa se je dogajal včeri? Pač so zatajile kamere in če bi se olimpiji to zgodilo, bi bili pač oni okrajšani. Nalet na Panceta pa je bil pravilno kaznovan, ker po novih pravilih je to izključitev. Nevem pa zakaj je dobil 10min, mogoče tudi zaradi ugovarjanja.

Kar pa se zgodb z dvorano tiče, pa jst ne verjamem v teorijo zarote. Se strinjam, da ni prišla ravno v pravem času, samo dvomim da bi zeleni bili pobudnik. Mogoče se je bolj treba vprašat, kako to da že prej ni bilo takih ukrepov, ker resnici na ljubo je dvorana res v slabem stanju.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Gol??? a je normalno da ni bil priznan? Če si videl posnetke, je bil Schimm zraven ko se je mreža zatresla. To da pa kamere niso delale, je pa smešno. Čeprav je ravno Olimpija zahtevala, da se uporablja kamere.

nisem nikjer rekel da so teorije zarote, samo za mene pac vceraj ni blo sojenje Schimma (ki je za mene najboljsi sodnik EBLA) na nivoju. kazen je bla pravilna 2 minute, ceprav se je Pance sklonil,..je bil pa prekrsek.

dvorana je pa pač druga zgodba. Menda da bodo tekmi na Jesenicah v četretek in petek....

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Potem se pa strinjava, tehnika je povsem zatajila, ker tudi wireless ni delal. Nevem pa zakaj bi bila zato kriva Olimpija. Nevem pa kaj je videl sodnik, verjetno ni bil siguren in je hotel pogledati posnetek, ki ga pa ni bilo.

Predvsem mi niso jasni komentarji, kot jih je navedel kaktus, ki povsod vidijo neko zaroto in so obremenjeni z Ljubljano.

Neglede na vse, upam da bodo naslednje tekme kakovostnejše. Če ne bodo, potem se je resno treba zamisliti na smislom DP.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Neglede na vse, upam da bodo naslednje tekme kakovostnejše. Če ne bodo, potem se je resno treba zamisliti na smislom DP.
Potemtakem naj se premisli tudi smiselnost državne reprezentance.
SLO hokej ni samo Olimpija in Jesenice (sta pa zelo pomembna, to se strinjam).

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Bravo nasi
smile-1.gif
Tile Nemci imajo pa kar tezave s sojenjem, a smo ravno najslabse njihove pobrali ?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Pri meni ni denarja za obisk vseh tekem, mogoce bom skocil na kaksno tekmo gor, ce bodo vendarle odprli dvorano. Sicer pa ogled doma ... Me ne preseneca prevec, ce je se komu "zagustilo" in mora malce prerazporediti prioritete, se zgodi. Doma imam vsaj pocasni posnetek in lahko mirno pi*dancim na sodnike
wink-1.gif

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Jao, jao power play. Kdaj se ga bojo že naučil igrat? Tale obisk je res žalost. Sodniki majo pa kar strog kriteri, čeprav po mojem mnenju, z nekaj napakami, kar solidno sodijo.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Me ko serjejo, serjejo za oboje. Če uni bedaki večkrat zgrešijo prazn gol jim ni pomoči
stupid-1.gif