KD GROPU

sppela

Zelenc'
14. jun 2009
12
0
1
zanima me kako se odločate za zavaeovanje sebe, pri kateri zavarovalnici imate življenjska zavarovanja sklenjena.
jaz smmelasedaj pri merkurju in upam,da bom kmalu končala to zadevo, ker se nekaj plačevala nekaj pa ne.
zdaj pa me zanima katera zavarovalnica je vam boljša in kaj mislite od kg group a so vam všče te vzajemni skladi al ne.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Pri zadevah kot je življensko zavarovanje je treba najprej razčistit ZAKAJ to skleniti. Ponavadi se sklene za socialno varnost družine, če se stranki to dobro pove, potem ne pride to pomisleka, da bi nehala plačevati, ker ve zakaj to ima. Mladi si večinoma sklenejo kot varčevanje za pokojnino.
ŽZ ni namenjeno plemenitenju sredstev (t.i. obračanju denarja), kar pač nekateri s pridom počno in obljubljajo šest mesečne vsote za 30€ police
wink-1.gif

Sam delam neodvisno, sem pa 2 leti nazaj delal za KD FT. Vedno bolj poudarjam, da mora produkt vsebovat TEMELJ VARNOSTI (Dovolj visoka kritja) in možnosti izgradnje premoženja (razporeditev sredstev). Bolj kot je neka stvar transparentna, je boljše za stranko.

Pri vzajemnih skladih je pa tako, da se vsi trudijo narediti največji donos, ker več donosa kot naredi sklad, več € kapne upravljalcu, sklad pa izbereš glede na svojo izpostavljenost tveganju. Al rizkiraš al si bokj ziher.

Preden karkoli prekineš se pa le pozanimaj o posledicah!

lp

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
... ko pa si vse te zadeve razčistiš in ugotoviš kaj rabiš začneš iskat cenovno (beri: stroškovno) najugodnejšo ponudbo glede na tvoje želje. Meni osebno zavavarovalnica ni toliko pomembna kot potencialen rezultat. Itak je kalup povsod isti. Zberi ponudbe zavarovalnic, predvsem pa pazi, da primerjaš jabolka z jabolki

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
zato pa je potrebno narediti posnetek stanja, kar pa spet večina ne dela. Zavarovalnica jasno, da ni pomembna. KAr nekaj pa jih zavarovalnice pavšali zaradi predhodnih asociacij.

cokec

Zelenc'
19. apr 2009
13
0
1
Pri Merkurju imaš čisto solidno zavarovanje kar se tiče varnosti. Če pa bi rada
zaslužila je v igri več drugih stvari (vzajemni skladi, delnice.....)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
kako pa veš da ima solidno zavarovanje, kar se varnosti tiče? poznaš njo osebno, njene razmere, potrebe ter kakšno polico ima sklenjeno ali pač samo tako malo pišeš v tri dni?

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
joj joj joj Matey lahko bi že vedel, da je Merkurjev 10+ topla voda na področju life-a. cheer:

/ironija

delnice ? Dvomim, da ima toliko časa in predvsem dovolj denarja za tak špas
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: