Kazni za parkiranje - parkirisca zasnezena

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Malce se mi zdijo neumne izjave da kazni bojo pisali neglede na to če so parkirisca zasnežena.

KLIK

Namesto da bi poskrbeli za to da bi bila parkirisca splužena, očiščena,dostopna...ne, oni bodo raje skrbeli za red in limali listke kot po vrsti.
Da pa kaznujejo taxista ki je čakal invalidno osebo iz lekarne, to je pa meni osebno naravnost bolano.

Kje je zdej Kresalova "mi ne nabiramo samo denarja" ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
državna blagajna se hitreje prazni, kot polni. tole je najlažje zasluženi denar. pomoje je kar tvegano, da te v časih ustavi policaj. ni šans, da se kej zdilaš...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Debilizem, se strinjam, ampak se vedno ga ne bom pustil sredi ceste, ce parking ne bo skidan. Bi pa takoj odpeljal stran vse avte, ki se do naslednjega popoldneva ne umaknejo. Je treba spluzit in ti si nas oviral. Pika basta.

Kar se pa taksistov tice, tudi sam bi mu napopal listek, ker je vecina privlecenih za lase in sama zalega. Se pasejo na vsakem vogalu, po avtobusnih s prizganimi dizli. Fajn. Ce odlozis stranko naredis en krog za par minutk in jo poberes znova.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Točno tako. V civiliziranih državah (anglija, za primer) je v taksiju celo obvezno nalepljeno opozorilo, da taksi ne more ustavljat kjer se ti zlušta in da če imaš potrebe po kakih vmesnih postankih, ni nujno, da se bo dalo tam ustavit/počakat/parkirat ...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Khm, ideja o listkanju je prišla iz zokijevih ust. Kresalova je tu zraven kriva samo tok, da so pristali na mešane patrulje. In ja, to je debilizem prve vrste.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Neki me zanima....če te ustavlja vozilo z oranznimi luckami, mu je potrebno ustaviti?

Namreč samo čakam kdaj bo kakšen redar se spomnil da je on Provida2000 ....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ne. So pa enkrat na televiziji razlagali da si mislijo provido omislit. Samo dvomim da bi ustavljali, pac bi samo poloznico dobil na dom (kar je itak smisel ljubljanskega redarstva pod taktirko tega zupana)

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Evo kot primer v Zrečah.Sem bil prisiljen parkirati na mestu kjer ni dovoljeno(imel dostavo) , saj ni bilo spluženo oz placa. Je pa res da s tem nisem nobenega oviral.

V Lj. se jim gre pa bolj za denar kot za red.Minus v proračunu je treba nekje nedomestit...

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Potem pa najbolj da še med hišnike v blokovskih naseljih razdelijo plačilce in ko bo nekdo iz sosednjega bloka parkiral pred drugim blokom, HOP CEFIZELJ , listek na sipo.

Pa samo popolnoma bananarepublika.
bonk.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Osebno se mi res zdi nateg j. folk ko zadeve niso urejene!! Nej se vse spuca pol pa teži...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Še težje se spluži če ej občita zelo brez denarja da sneg odstranjuje z dvema bagroma in 3 tovornjaki. Od tega je en bager bobcat, od treh tovornjakov pa sta dva v bistvu poltovornjačka s katerima jeseni listje pobirajo...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Čist pravilno glede kazni, sam splužl bi pa lahko malo bolj.

Težko se spluži, če so parkirišča vedno zasedena.

Zasedena s snegom !
A bo sneg tud kej kazni dobil, ker je prekoračil vse z zakonom določene roke parkiranja?
In še kar parkira na nedovoljenih mestih, kjer bi ga morali že zdavnaj očistit?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Še težje se spluži če ej občita zelo brez denarja da sneg odstranjuje z dvema bagroma in 3 tovornjaki. Od tega je en bager bobcat, od treh tovornjakov pa sta dva v bistvu poltovornjačka s katerima jeseni listje pobirajo...
Sej imajo dost redarjev, pa naj jim dajo lopate v roke pa kidat :)
Sej red se dela tud z lopato, ne pa izključno z plačilnim listkom a ne?

Aja, več se pokasira, če se pusti parkplace neočiščene in kasira za napačna parkiranja, pa tud če taksist v avtu čaka invalida ko je šel v lekarno.

Pa je to parkiranje, če je voznik v avtu?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne to je ustavljanje, in tudi za ustavljanje na neprimernem mestu lahko dobiš kazen, in ne ustavljanje ne pomeni, stanje v koloni, da neboš kaj pameten