Haha gloglo res maš, mene praktično ne zajebavajo, je pa res, da škaf mam poštiman. Pa je starejše od 35 let.
Boljj me skrbi, ker se ljudje na vodi obnašajo kot, da so edini, ki ga imajo. Kontrola ne škoduje, tudi nasvet ne. Problem so nadebudni mladci v modrem, ki znajo biti nadležni. Pri nas v kampu ti naprimer ne dajo dokumentov, dokler se ne odjaviš, pa čeprav zakonsko nimajo pravne podlage zadržati le te. Riboloov Killa ni problem, tako kot druge stvari ne, če imaš poštimano se te ne bo spravil jebat. Se pa zgodi, da je tečnež po svoje bral zakonodajo in ti ribolovni pribor, ki v trenutku pregleda ni v vodi(ne loviš z njim), šteje kot pribor, ki je loven in v vodi.
To pa se mi je zgodilo Policijska uprava Rijeka. Vendar po 5 letih od pritožbe še dandanes nisem dobil odgovora, na osnovi česa me je dotični želel kaznovat (mogoče zato, ker sem si lahko kupil palico za ribe lovit nad količino 2 komada kot imajo zapisano v papirjih). Moje vprašanje sem utemeljil ali se trojček(trikraki trnek) šteje kot en trnek ali trije (v bistvu so trije sestavljeni v enega)