Katero ugodno SIM kartico za UMTS kamero?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Namontiral bi si mobitelovo pupilo kamero katero poklices in ti v zivo posilja video. Zdej placuje tisti ki klice kamero, nevem pa ali kamera za posiljanje video klica potrebuje data prenost al nevem kaksnega in seveda katera je najcenejsa varianta SIM kartice z akamero. Vcasih si dobil data kartico z isto stevilko mislim da zelo poceni za delo na pcju, danes cenejse variante od tistih kartic na filanje ne poznam.

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
pri tušu v paketu brezmejnih lahko dobiš tudi dodatno kartico za podatke, količino podatkov črpaš iz obstoječega paketa

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Imel Pupilo in zadevo rešil čisto preprosto... Kupil paket MOBI ( glede na to da so te kamere zaklenjene na M@ drugih SIM ne sprejme)
Potem pa klice opravljal iz M@ naročniške na to SIM ( uredil sem si še akcijo moje 3 številke ) in tako prišel naj ceneje skozi.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ok ampak kamera ko jo ti klices porablja kaksen data promet ali ne, kajti placeval naj bi samo klicatelj kar je logis, a nevem ali kamera tudi porablja? Naceloma nebi smela.

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Kamera nič ne porablja. Tebi se zaračuna video klic na kamero oz. na številko, ki je v kameri. Kamera in ti pa moreta imeti UMTS signal, drugače klic ne bo mogoč.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik princip pravi:
Kamera nič ne porablja. Tebi se zaračuna video klic na kamero oz. na številko, ki je v kameri. Kamera in ti pa moreta imeti UMTS signal, drugače klic ne bo mogoč.

UMTS se pa steje pod kaj, data ali voice, ker ptoem bi lahko mel sam eno kartico ki premore data in bi delalo, to so vcasih pr mobitelu se mi zdi zastonj dajal data kartice ce si potreboval za laptop.