Katero tipkovnico za Android?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Uporabljam TouchPal ampak so po zadnji posodobitvi dodali reklamo, ki se enkrat dnevno pokaže čez cel ekran (Daily Summary). Zadeve se ne da izklopit, tudi ne obstaja plačljiva verzija, ki bi bila brez tega.

Kaj pa vi uporabljate? Swype mi ni všeč, ker ne moreš izklopit vrstice s predlaganimi besedami (ne uporabljam in mi brezveze zaseda prostor). Hočem pa imet s prikazom simbolov na tipkah (držiš tipko za piko, vejico itd.).

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Googlova pa ti ni všeč? Je pa res, da razen številk nima napisov na tipkah. Ampak večino ločil je itak na voljo z long press na piko.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Swift key
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=sl

- sproti se uči tvojih besed, predlagane besede so dejansko uporabne
zmaga.gif

- nastavljaš lahko velikost tipkovnice, teme, izklapljaš vrstico s številkami, predlogi...
- dela swype

Uporabljam že par let, ne zamenjam
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Hmmm, kolikor berem po njihovem forumu se 'prediction bar' ne da izklopit. Pravzaprav rabim samo navadno tipkovnico z ločili in simobili na tipkah.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Pa res, sem bil ziher da se da... čeprav ne rabiš izklapljat, ker res dobro dela.

Edino autocorrect je treba izklopit, ne vem zakaj bi kdorkoli to uporabljal
smile-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Uporabljam TouchPal ampak so po zadnji posodobitvi dodali reklamo, ki se enkrat dnevno pokaže čez cel ekran (Daily Summary). Zadeve se ne da izklopit, tudi ne obstaja plačljiva verzija, ki bi bila brez tega.

Kaj pa vi uporabljate? Swype mi ni všeč, ker ne moreš izklopit vrstice s predlaganimi besedami (ne uporabljam in mi brezveze zaseda prostor). Hočem pa imet s prikazom simbolov na tipkah (držiš tipko za piko, vejico itd.).

Kakšna reklama to??
sprasujem se.gif
Sama uporabljam TP, pa se mi nič ne prikazuje... Me je pa nekaj časa nazaj hecalo v smislu, da mi je kar menjavalo tipkovnice, ki sem jih imela nameščene... Ko sem vse deinštalirala in pustila samo privzete in to, ki jo uporabljam, se je stanje normaliziralo.
Jaz sem tudi sprobala par tipkovnic, o katerih so pisali vse mogoče hvalospeve, pa sem se še vedno vrnila nazaj na TP...
zmaga.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst imam kr original samsungovo.
najboljš mi je to, da so številke na vrhu tipkovnice
pika in vejica vsak na svoji strani presledka
na številke si lahko dam bljižnice za vnaprej napisane besede
ima šumnike brez dolgega tiščanja (nima pa wyq, to je pa potrebno podrsat po presledku da se vklopi ang tipkovnica)

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Misliš 4.2? Ker 2.4 ne obstaja. Zadnja 2.x verzija je namreč 2.3.7.

Je pa zanimivo da so takšne one-man-band tipkovnice tudi z designom ostale 5 let zadaj. Tako da jaz je že zaradi tega ne bi hotel imeti. Nekak ne paše gor na Material design.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mogoče nimaš posodobljeno? Na začetku februarja je prišel update in reklama zraven. Lahko bi sicer dal starejšo verzijo gor, če ne bom našel nič drugega, bom pač to moral naredit.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zaenkrat sem zelo zadovoljen s Multiling Keyboard, celo šumniki so gori, kar ne vem, če sem videl že na kateri. Pa brez word suggestions, simboli na tipkah... Povrhu pa se ne povezuje na internet, tak da ni bojazni, da bi jo kdo kot keylogger uporabil
zmaga.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Pa res, sem bil ziher da se da... čeprav ne rabiš izklapljat, ker res dobro dela.

Edino autocorrect je treba izklopit, ne vem zakaj bi kdorkoli to uporabljal
smile-1.gif

Zato je jaz ne uporabljam ker se ne da izkopit in mi je googlova zakon
smile-1.gif

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Se opravičujem, ker obujam staro temo. Ampak imam isti problem. Touchpal tipkovnica mi je bila zelo všeč. Simboli in številke kar na črkah (daljši pritisk), ponujanje besed in ogromno emoji-jev.
Sedaj pa so z reklamami postali nemogoči. Vedno, ko odpreš zaslon, se pojavi celostranska reklama. To ni več za zdržat.
Katera je sedaj dobra alternativa, ki ponuja to kar touchpal, pa da ni nobenih reklam?

Podobne teme