kartice obstajajo Eye-Fi in Toshiba Flashair. sam imam slednjo za v Fuji X100 in sem ultra zadovoljen. sicer je malce počasnejša, ko je treba kopirati s kartice na komp preko čitalca, ampak wifi dela brezhibno.
kar se tiče povezovanja same tablice na fotoaparat - ko sem bil na terenu s Samsung Galaxy Tabom, sem imel original kabelček, ki je imel na eni strani tisti vhod za v tablico, na drugi pa kot vsak drug usb priključek na računalniku in sem ga lahko povezal direktno s čitalcem ali pa direktno s fotoaparatom. oboje je delovalo okej, je pa seveda s čitalcem precej bolj praktično.
če ti je 10" res ustrezen, potem go for it, ampak iz lastnih izkušenj ti povem, da je delo in fotkanje z 8" tablico precej bolj enostavno in udobno, vsaj kar se terena tiče. sem šel iz 10" na 8", pa me mika, da bi šel celo na Nexus 7 ...
plus, da lahko na rovaš tega vzamem samo eno pasno torbico, v katero spravim oboje, Fuji in iPad, prej sem moral zaradi velikosti 10" tablice moral imeti večjo torbo oz. kar nahrbtnik ...