Katero športno uro?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Iščem allroundarco za šport, plavanje, skijanje, plezanje, kolesarjenje, jogging, skratka vse.

Suunto? Mogoče še kaj druga, te se mi zdijo malo prepogoste jih redno videvam vsak dan, pa bi mogoče kaj druga,
gledal sem Imersonko v lokalnem šopu, ampak bom premalo v vodi da bi prišla do izraza... Višinometer je nekako edini pogoj.

Lahko je digitalna ali analogno digitalna (tako nekateriji kasiji), cena ni toliko pomembna, glavno da je trpežna zadeva
da se mi ne razleti prvič ko v smreko s peciklom skočim.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Iščem allroundarco za šport, plavanje, skijanje, plezanje, kolesarjenje, jogging, skratka vse.

MULTIdisciplinist bi ti mogo titulo met
plezanje? kam? na drevo?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
canyon-cns-gps2-514047_1024x768.jpg

Nič ne bo zadovoljen s predlogom :p

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik bluub pravi:
Mx Imersonko v lokalnem šopu, v kerem ker kopujem eno.

Anzenor, Langenargen so pa Worldwide distrubutorji to.

Sicer pa v slo jo ima Reef v Novi gorici, če so še tam, nevem nisem bil tam že kaki dve leti, mail mislim da je
nekak info@reef-si.com nekak tak, pogooglaj, jaz ne najdem več njihovih mailov. Ampak pazi na cene,
primerjaj z ebajom, ker se znajo "zmotit" pa ti Prowlerja prodajo za ceno Raptorce
smile-1.gif
Skratka kaj je na ebaju 150 je
pri njih 270. Nemislim slabe reklame delat ker kr obvladajo, mi je znal kaj novega povedat kar še nisem vedel,
hočem rečt, da jo na netu dobiš ceneje, greš si jo tja probat in na oči zbrat, pol pa jo naročiš, so pa kar kul,
fotru je celo sam ponudil zadevo na obroke, pa nevem če je bla kaj dost čez 100€...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
novi g shocki imajo višinomer, temperaturo, svetlobo, kompas itd.

Samo ti senzorji so bolj za zabavo oz. so dokaj nenatančni. Mam suunto x3hr in casio sgw-300h s temi senzorji.

Pri obeh moraš uro pustit vsaj 20min pri miru in nekje vstran od sebe, da senzor prav pokaže.Barometer je sicer majn občutljiv, ampak preko njega se izračunava višina in pride do velikih odstopanj pri večji spremembi tlaka.Tu sem tut opazo, da je suunto bolj natančen pri prikazu višine, pri naprimer pohodu v hrib.Temperaturo vode znata oba pravilno in hitro prikazat.Vglavnem bolj za igračkanje, kot za kaj resnega.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Aja še to.Za Casio še ne vem, kak je pokvarljiva, ampak suunto cenejše ure, izdelane na kitajskem, pa se znajo pojvarit.Po pol leta, mi je pri prvi šla osvetljitev, sem dobil zamenjavo po mesecu in pol in čez nekaj časa opazi, da je displey rahlo zamaknjen( ni povsem vodoraven z inijo ohišja) in da se zaslon na soncu "obarva" črno, kot da bi ga kdo s faracajgom malo podkuro.Ko se zaslon ohladi, postane normalen.Kot , da so pozabli kak filter/folijo not dat... Vglavnem, spet gre na servis ob priliki.