Sem za hec danes sprobal to aplikacijo. Luštna, ampak polna bugov.
1. Nastavil sem si pot iz neke točke do doma. Na relaciji 2.2 km je bila razlika v razdalji 100m (v primerjavi z Google Map, povsem enaka trasa). Kakšna je razlika pri večjih razdaljah, raje ne pomislim.
2. Tisto malo okence, koliko imam še do zavijanja na križišču, mi je ostalo od začetka pa vse do prihoda domov enako.
3. Ko sem bil že v stanovanju, moram še vedno potrditi, da ne vozim, prekinitev povezave z android autom ni mogoča... čeprav nisem več povezan (povežem se lahko samo s kablom).
4. Za spremembo slogov zemljevida se moraš odklopiti z android auta, da sprememba pride v veljavo, pa še to se mu je kar nekaj zmešalo. Prav tako za spremembo glasu vodenja.
5. Obvestilo za prekoračitev hitrosti je OK, a žal te opozori le enkrat. Garmin je bil pri tem dosleden, ni prenehal piskati, dokler nisi prišel na zahtevano hitrost (če si imel tako nastavljeno).
Skratka, luštna aplikacija s potencialom, saj prikazuje tudi semaforje, prehode za pešce, itd... nisem preverjal ali točno, ampak tega google maps nima. Vse ostale možnosti nisi nisem probaval. Vseeno pa zaenkrat preveč hroščata, da bi jo obdržal.