Konec tedna nam je strela skurila skoraj vse kar je možno in sedaj že cel teden samo nabavljamo nove stvari, čakamo monterje za internet, kabelsko, telekom.... v glavnem cela štala.
Ker se nimam časa poglabljati v čem so fore teh matičnih plošč, bi prosil za nasvet katera bi bila ekvivalentna tej ko sem jo imel pred udarom strele (ASROCK N61P-S AM).
Kolikor sem gledal je to ena "cheap" varianta ampak meni je povsem zadostovala. Je pa micro formata, čeprav imam običajno atx ohišje? -> je to sedaj moderno??
Procesor imam amd phenom x3, 4gb rama, priklopljeno imam pa le dvd in disk, poleg običajnih stvari(printer, mrežni kabel, usb miška..)
Torej katera bi bila primeren nadomestek ter čim cenejša?
Sem hotel kar enako kupiti vendar jo nikjer ni na zalogi, meni se pa zelo mudi.
LP
Ker se nimam časa poglabljati v čem so fore teh matičnih plošč, bi prosil za nasvet katera bi bila ekvivalentna tej ko sem jo imel pred udarom strele (ASROCK N61P-S AM).
Kolikor sem gledal je to ena "cheap" varianta ampak meni je povsem zadostovala. Je pa micro formata, čeprav imam običajno atx ohišje? -> je to sedaj moderno??
Procesor imam amd phenom x3, 4gb rama, priklopljeno imam pa le dvd in disk, poleg običajnih stvari(printer, mrežni kabel, usb miška..)
Torej katera bi bila primeren nadomestek ter čim cenejša?
Sem hotel kar enako kupiti vendar jo nikjer ni na zalogi, meni se pa zelo mudi.
LP