Najprej ga boš najverjetneje tako ali tako hranil s hrano s katero ga hrani vzreditelj (če psa šele dobiš).
Jaz osebno svojo psico hranim z Arden grange, z Hillsom pa nimam izkušenj. Poskusila sem tudi z Dog Club Elite, ampak mi nekako ni bila všeč. Z Eukanubo smo hranili prejšnjo psico. Njej je odgovarjala, a zadnje čase berem, da to vseeno ni tako kvalitetna hrana. Veliko lastnikov ima tudi izkušnje, da so njihovi črni ali beli psi po tej hrani postali rjavkasti (naša je bila rjava, tako da jaz sprememb nisem opazila
). Canidae je po mnenju ljudi, ki se malo bolj spoznajo na pasjo prehrano kot jaz, ena izmed bolj kvalitetnih hran. Takšni sta na primer že prej omenjeni Arden grange in Dog Club elite, pa še Forza10, Natures Variety itd.
Mislim, da tudi tukaj ne boš izvedel kaj več kot mnenja lastnikov psov (podobno kot na pasjih forumih, kjer pomoje lahko izveš še največ o tem, saj lastniki psov sodelujemo tam ravno zaradi tega, da si izmenjujemo takšne in drugačne izkušnje o psih).
Kaj bo ustrezalo tvojemu psu boš moral pa ugotoviti sam. Če psu hrana ne bo všeč, ali pa če bo imel prebavne težave, slabo dlako, potem pač hrano zamenjaš. Na tržišču je namreč na voljo res veliko kvalitetnih hran. Kar pa predvidevam da že tako ali tako veš
lp