Katero HD TV kupiti preko SiOLa?

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
44
Pred kratkim sem dobil na email mail, da imajo SIOLovci spet pol leta časa da si izberemo kaj hočemo.

Tu pa mam vprašanje glede treh HD TVjev, ki jih ponujajo. Ne vem namreč kera je dobra in kera ne. Katera je dovolj dobra, da se kocke ne opazijo že od blizu ipd.

Ker še plasma in podobnih ploščatih tvjev nimam, se tudi ne spoznam tako dobro, zato vas prosim, da mi pomagate.

Več o tej ponudbi, pa lahko najdete na SiOLovem programu zvestobe .

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Od vsega tega bi se jaz odločil edino za samsung, pa tudi če bi že kupoval na tvojem mestu nebi pri siolu ker nimajo prave ponudbe, se dobijo tudi ostalre trgovine kjer lahko plačuješ na obroke.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Pa ne pozabi na to, da v 24 mesecih, ko odplacujes TV, se ti ne uposteva popost na zvestobo. Povprecno ima folk 7% popusta na naročnino, pa ko to pomnozis x 24 mesecev, pristej k ceni televizorja
smile-1.gif
.

LP,
PIC

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
44
Hm, ja, problem tega je pe, da ne poznam, kaj je mišljeno pod duagonala: 102cm/40"

Diagonala je 102cm? Kaj pa 40"?

Če si rekel samsung, me zanima, za kaj je USB tudi zraven?

Kako pa je to glede slike?
Včasih v kakem BigBangu ali pa kje vidim, da se slike oz kakovost zelo razlikujeta. Je mogoče ta tv, po opisu ista ali slabša ali boljša?

Mogoče BigBang?

Hvala za pomoč.

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
44
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Pa ne pozabi na to, da v 24 mesecih, ko odplacujes TV, se ti ne uposteva popost na zvestobo. Povprecno ima folk 7% popusta na naročnino, pa ko to pomnozis x 24 mesecev, pristej k ceni televizorja
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Kako misliš to? pol se mi bo še teh 7% popusta prištelo k TVju?

Prejšnjokrat, ko so meli eno drugo ponudbo, sem izbral 7% popusta, ki pa se sploh nič ni poznalo na računu :p

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Ne. Ce si ne aktiviras popusta na spletni strani, ti ga ne upostevajo. Pac njihova bedna fora, da ima cim manj ljudi popust.

Ce pa vzames TV, bos pa 24 mesecev brez popusta.

LP,
PIC

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
44
Hvala. Sem že naročil.
smile-1.gif

Malo me pa še vseeno skrbi, kako je s to sliko, če se kocke vidijo ali je čista slika kot biser.

smile-1.gif