Katero budilko, ki naredi največje razdejanje

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Imam velike težave z zbujanjem zjutraj, zato iščem eno budilko, ki mi naredi po sobi cel đumbus in me tako dobesedno prisili, da se zbudim, vstanem in jo ugasnem... eno tako, ki tuli ko žival / skače / leti / se zabija, pozna kdo kaj takega za male dinarje?
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
A ne obstaja ena taka na kolesih k se ti odpelje na drug konc sobe......pol k jo poklopš se pa še "razleti" na par kosov in ne neha čivkat dokler je ne sestavš skp?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
V bistvu je točno taka budilka kot jo opisuješ brezplačna. Otrok.
Edini problem je to, da ne moreš nastaviti časa bujenja.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
A ne obstaja ena taka na kolesih k se ti odpelje na drug konc sobe......pol k jo poklopš se pa še "razleti" na par kosov in ne neha čivkat dokler je ne sestavš skp?

To bi blo idealno
smile-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ksz

na dealextreme maš še najcenejše.. tako, ki se ti odpelje pa "helikoptersko"...
smile-1.gif

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
To, ki šiba po sobi, imajo v Harvey Normanu, mislim da je okrog 50E. Lahko pa poizkusiš še moj način...low budget "philipsova wake up lučka"... kupila sem si"tajmer" za v vtičnico (2€ v bauhausu), nanj priključila nočno lučko, nastavila tajmer npr 5.40, da se takrat lučka sama prižge(v sobi je tako že čisto svetlo, kot da je že dan)...potem pa še budilko ob 6...vstanem 70% lažje

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ne morem, ker je moja edina budilka tista na telefonu, po katerem vedno kaj šarim pred spanjem..

Sem pogledal na DX, verjetno bom nabavil tisto na kolesih, ampak ne vem kako se bo obneslo, ker imam po tleh debel tepih
tongue-1.gif
opcija je tudi tista s helikopterčkom, ampak se folk v komentarjih pritožuje, da se hitro pokvari.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Pred mnogimi leti smo v študentu, kolegu, ki je redno zamujal, nastavili budilko v lonec in ga delno pokrili s pokrovko.
Budilka je bila klasična na dva zvonca, največja, kar se jih je dalo kupiti, nekje 20 cm premera. Zvonca sta imela ene 6 cm, bat kladivca pa bi bil že uporaben za zabijanje manjših žebljev.
Imel je srečo, da ga je prestregel budni cimer, ker ga je zagrabila takšna panika, da je silil k oknu (6 nadstropje).

Nismo več poskušali tega načina bujenja, budilko smo mu pustili, ropotati je nismo več slišali.

Menda se je vedno zbudil kakšno minuto, preden bi zvonila.

LP

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Kar te do sedaj zbuja, daj v sosednji prostor, zato da vstaneš. Če ti to ne pomaga, pejt prej spat (cca 23.00) al pa manj pjače. Če ti še to ne pomaga, pejt za peka. Ko pa še ta šiht zaspiš maš pa sam še sončno.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.385
443
83
+ nobenega predmeta v blizini postelje s akterim, bi na taksen ali drugacen nacin utisal budilko.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Budilko zvečer nastaviš in pustiš na drugem koncu sobe.

confused-1.gif
zmaga.gif

točno tako. In ko si enkrat pokonci in 2 metra od postelje, boš težko zaspal nazaj...

to sem jaz imela konstantno kar nekaj let, ampak dvakrat se je pa zgodilo, da sem bila tako povožena, da sem šla ugasnit budilko in nazaj spat. Še dobro, da je tisti dan mat ustala in me zbudila, da nism zaspala na šiht
grin1.gif

nekdo je vekarce omenil, to je lahko problem, ker zvonijo samo določen čas. Treba tako budilko, ki ne neha budit, dokler je ne ugasneš sam.