Že kar lep čas nazaj se nam je pokvaril video rekorder. Ker pa imamo precej obsežno kolekcijo video kaset, si oče in mati želita, da bi imeli nov video rekorder, ali vsaj video predvajalnik. Jaz pa še vedno prisegam na DVD predvajalnike in snemalnike. Pa smo naredili nek kompromis in bi si želeli napravo, ki predvaja video kasete, obenem pa snema na DVD.
Najrajši bi imela takšnega, da bi imel vgrajen disk. Seveda bi moral predvajati tudi divx oz. navadne cdje s filmi.
Ker pa se ne spoznam kaj preveč na te zadeve, pa vas naprošam za pomoč. Svetujte mi, kaj naj kupimo.
Na kaj moram biti pozorna pri nakupu? Katere naprave priporočate?
Saj si sploh ne predstavljam v katerem cenovnem razredu se gibljejo cene. Smo malo Gorenjca in bi radi za malo denarja veliko in kvalitetno.
Najrajši bi imela takšnega, da bi imel vgrajen disk. Seveda bi moral predvajati tudi divx oz. navadne cdje s filmi.
Ker pa se ne spoznam kaj preveč na te zadeve, pa vas naprošam za pomoč. Svetujte mi, kaj naj kupimo.
Na kaj moram biti pozorna pri nakupu? Katere naprave priporočate?
Saj si sploh ne predstavljam v katerem cenovnem razredu se gibljejo cene. Smo malo Gorenjca in bi radi za malo denarja veliko in kvalitetno.